Δεν πρέπει να χάνουμε το κουράγιο μας!

Είναι τόσο δύσκολη η καθημερινότητα, τόσο πολύπλοκες οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων που ένα πρόβλημα υγείας θα μπορούσε να τα τινάξει όλα στον αέρα...

Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018, 10:31
Τροποποίηση: Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018, 10:52

fzai

Είναι τόσο δύσκολη η καθημερινότητα, τόσο πολύπλοκες οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων που ένα πρόβλημα υγείας θα μπορούσε να τα τινάξει όλα στον αέρα.

Πολλοί από τους ασθενείς δεν αντέχουν να αντιμετωπίσουν και άλλα προβλήματα και από την μια στιγμή στην άλλη καταφεύγουν σε ψυχολόγους και ψυχίατρους για να βρουν κάποια λύση.

Σου λέει ο άλλος: ” δεν φτάνει που πρέπει να τα βγάζω πέρα με όλες αυτές τις οικονομικές δυσκολίες, νάσου τώρα και η ασθένεια για να περιπλέξει τα πράγματα. Τι να κάνω?” Και όμως υπάρχει λύση. Και δεν είναι μόνο το να κοιτάζω τα χειρότερα για να αγαλλιάζω.

Είναι η μεταβολή της σκέψης, το νέο ξεκίνημα στην ζωή που σου δίδεται για ορισμένο χρονικό διάστημα. Ασφαλώς μία ασθένεια κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα, μέσα όμως από αυτή μαθαίνεις να επιβιώνεις και να διδάσκεσαι πως τίποτε δεν μένει το ίδιο.

Οι άνθρωποι μπορεί να αλλάζουν το ίδιο όπως και τα δεδομένα, όμως η κρυμμένη δύναμη μέσα μας μπορεί κάθε στιγμή να χρησιμοποιηθεί. Θέλω να καταλήξω, ότι τίποτε δεν μένει άλυτο εκτός και αν μας βολεύει η κατάσταση που βιώνουμε.

Στο χέρι μας είναι να μην χάνουμε το κουράγιο και να πέσουμε με τα μούτρα στην δημιουργία που είναι το φάρμακο για πολλές ασθένειες και ειδικά αυτές που φαντάζουν ανίατες. Ας μετατρέψουμε την ξαφνική χαρά σε χαρά της ζωής.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ