Η σκέψη μας στους ασθενείς

Τις μέρες αυτές δεν πρέπει να ξεχνούμε τους ανθρώπους αυτούς που δίνουν μάχη να κρατηθούν στη ζωή, όλους εκείνους που υποφέρουν από προβλήματα υγείας...

Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018, 11:03
fzai

Τις μέρες αυτές δεν πρέπει να ξεχνούμε τους ανθρώπους αυτούς που δίνουν μάχη να κρατηθούν στη ζωή, όλους εκείνους που υποφέρουν από προβλήματα υγείας και δεν μπορούν να χαρούν όσο θέλουν.

Δεν έναι συμβολικός ο χαρακτήρας της έγνοιας αυτής παρά πραγματικός καθώς είναι πολλοί όλοι αυτοί που παιδεύονται επί χρόνια με προβλήματα υγείας.

Ταιριάζει λοιπόν στην περίσταση όχι μόνο μια ευχή αλλά και συνεχή σκέψη στους ανθρώπους αυτούς, μία ενεργή συμπαράσταση που τόσο την έχουν ανάγκη.

Ο καθένας μπορεί ανά πάσα στιγμή να βρεθεί την θέση τους. Η ζωή δεν είναι παρά μια λάθος κίνηση, ένα άτυχο συμβάν, μια ξαφνική ψυχική αναστροφή, και όλα αλλάζουν. Η σκέψη μας λοιπόν κοντά σε όλους αυτούς που είτε είναι κλεισμένοι στα νοσοκομεία, έιτε βιώνουν μια σοβαρή κατάσταση εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας.

Δεν μετρά στην ζωή μόνο το να βγάζεις περισσότερα χρήματα ούτε να προσπαθείς να κερδίσεις υψηλότερες οικονομικά θέσεις. Η ζωή είναι χαρά, διασκέδαση, δραστηριότητα και πάνω απ΄όλα ένα μεγάλο δώρο.

Αυτό το έχουν καταλάβει πολύ καλά όσοι ήδη έχουν πληγεί από προβλήματα υγείας. Η σκέψη μας λοιπόν κοντά τους μιας και έχουν πολλά να μας πουν και να μας διδάξουν.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ