Νέα χρονιά - καινούργια αρχή!

Πολλές οι ευχές, πολλά τα δώρα, μια ακόμη χρονιά αναμένεται με λαχτάρα ειδικά από αυτούς που δεν μπόρεσαν να αλλάξουν τα δεδομένα της περσινής...

Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018, 11:10
Τροποποίηση: Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018, 11:11

tired

Πολλές οι ευχές, πολλά τα δώρα, μια ακόμη χρονιά αναμένεται με λαχτάρα ειδικά από αυτούς που δεν μπόρεσαν να αλλάξουν τα δεδομένα της περσινής χρονιάς.

Οι προκλήσεις είναι και πάλι μεγάλες, το ίδιο όπως και η επιθυμία για καλύτερες μέρες, μακριά από βάσανα, σκοτούρες και στενοχώριες.

Δεν υπάρχει χρόνος χωρίς πόνο, όμως. Μέσα στη ζωή είναι και η απώλεια, η εναλλαγή των συναισθημάτων από χαρά σε λύπη και το αντίθετο, ο μη καθορισμός της αυριανής μέρας από όλους που μάλλον προσπαθούν απεγνωσμένα να ανατρέψουν μια και καλή την ρουτίνα.

Ας έχουμε όμως υπομονή. Τίποτε δεν μένει το ίδιο στο πέρασμα του χρόνου. Τίποτε δεν επαναλαμβάνεται με τον ίδιο ρυθμό. Κατ΄αυτή την έννοια, η επόμενη μέρα κομίζει την διαφορά. Λογικό λοιπόν να περιμένει κανείς με λαχτάρα το νέο έτος.

Φυσιολογικό να αναμένει το κάτι άλλο που θα του αναπτερώσει το ηθικό. Γι΄αυτό μην υποτιμάτε την αυριανή μέρα. Το μόνο που χάνεται είναι το χθες μαζί με τα λάθη. Ευτυχώς.

Καλή Χρονιά!

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ