Ελλάδα είναι εδώ: Αυθαιρεσίες και ανοργανωσιά σε ιδιωτικό νοσοκομείο

Eίναι φοβερό αυτό που συμβαίνει πλέον όχι μόνο στα δημόσια αλλά και τα ιδιωτικά νοσοκομεία. Πριν από λίγες ημέρες βρεθήκαμε σε μαιευτική κλινική...

Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019, 10:41
Τροποποίηση: Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019, 10:42

Διαχειριστής

Eίναι φοβερό αυτό που συμβαίνει πλέον όχι μόνο στα δημόσια αλλά και τα ιδιωτικά νοσοκομεία. Πριν από λίγες ημέρες βρεθήκαμε σε μαιευτική κλινική ιδιωτικού νοσοκομείου και αυτό που γινόταν σε κάποιο σαλόνι επισκεπτών ήταν απίστευτο.

Γονείς και συγγενείς άνοιγαν σαμπάνιες και κατανάλωναν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ για να γιορτάσουν τον ερχομό ενός παιδιού. Αδιαφορώντας πλήρως για τον διπλανό, για το αν ο άλλος έιχε την όρεξη να ακούει τις ζητωκραυγές τους, μετέτρεψαν μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας το σαλόνι σε μπάρ.

Αυτό που παρατηρήσαμε ήταν ότι δεν τους έγινε ποτέ παρατήρηση ούτε σύσταση και σε σχετικό ερώτημα - διαμαρτυρία προς την προισταμένη του ορόφου, η απάντηση ήταν ότι όλοι έχουν τη λογική του ”πληρώνω και κάνω ότι θέλω”.

Αφήστε δε που το επισκεπτήριο κανείς δεν το τηρούσε και παρά τις εκκλήσεις του security, οι πάντες αδιαφορούσαν.

Και μιλάμε για μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου υποτίθεται υπάρχει σεβασμός και τάξη. Δυστυχώς κάποια πράγματα στην Ελλάδα δεν αλλάζουν γι΄αυτό παραμένουμε ο παρίας της Ευρώπης.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ