Πανελλαδική έρευνα του Σ.Κ.Ε.Π. και της PRORATA A.E. για την ανίχνευση στάσεων και αντιλήψεων απέναντι στην αναπηρία

O Σ.Κ.Ε.Π. Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους, σε συνεργασία με την εταιρεία ερευνών κοινής γνώμης και εφαρμογών επικοινωνίας PRORATA...

Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019, 14:05
Τροποποίηση: Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019, 10:49

Διαχειριστής

O Σ.Κ.Ε.Π. Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους, σε συνεργασία με την εταιρεία ερευνών κοινής γνώμης και εφαρμογών επικοινωνίας PRORATA Α.Ε., διεξάγει Πανελλαδική Έρευνα Ανίχνευσης Στάσεων, Αντιλήψεων και Συμπεριφοράς απέναντι στην Αναπηρία από τις 26 Σεπτεμβρίου έως τις 11 Οκτωβρίου.

Κύριος στόχος της συνεργασίας αυτής αποτελεί αφενός η βαθύτερη κατανόηση του εν λόγω κοινωνικού ζητήματος, και αφετέρου η ανίχνευση αντιλήψεων και στάσεων της κοινής γνώμης απέναντι στο θέμα της αναπηρίας αλλά και του σχετικού ρόλου που θα πρέπει να διαδραματίζουν οι κρατικοί φορείς και το εκπαιδευτικό σύστημα σε μια κοινωνία που οφείλει να εξασφαλίζει για τους πολίτες της ίσα δικαιώματα και ευκαιρίες.

Η έρευνα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, στις ιστοσελίδες του Σ.Κ.Ε.Π, της PRORATA και του πλήρως προσβάσιμου για κάθε χρήστη, κοινωνικού ενημερωτικού Portal, με την σύντομη, ανώνυμη συμπλήρωση ερωτηματολογίου γύρω από ένα θέμα που καθορίζει την ποιότητα και το χαρακτήρα της δημοκρατίας μας.

Για να συμμετάσχετε στην έρευνα: https://www.prorataonlinesurveys.gr/194901?newtest=Ylang=el

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ