Μικρά πράγματα - μεγάλη αλλαγή!

Τα μικρά πράγματα και οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά στην ζωή μας. Ειδικά σε όλους εμάς που υπήρξαμε ασθενείς ή εξακολουθούμε να νοσούμε, το...

Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2019, 12:02
tired

Τα μικρά πράγματα και οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά στην ζωή μας. Ειδικά σε όλους εμάς που υπήρξαμε ασθενείς ή εξακολουθούμε να νοσούμε, το παραμικρό πρέπει να μας δίνει χαρά και αισιοδοξία πως αυτή η ζωή με τον μονοδιάστατο χαρακτήρα της μπορεί και πρέπει να αλλάξει.

Η επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους, η ελπίδα πως κάτι σημαντικό υπάρχει πίσω από αυτά που ζούμε καθημερινά στους δρόμους και τις συναλλαγές, πως η αλλαγή στάσης στα πράγματα μπορεί να επιφέρει την βελτίωση της προσωπικότητάς μας, πως η Παιδεία και η Μόρφωση μπορούν να συμβάλλουν καταλυτικά στον αποκλεισμό της καθημερινής μαλθακότητας, όλα αυτά εμφανίζονται σαν φωτεινές δίοδοι για να διέλθουμε από την σκοτεινή δυστυχία.

Εμείς που παλέψαμε και παλεύουμε για την υγεία μας αλλά πάνω απ΄όλα που φροντίζουμε και αγωνιζόμαστε για την καλή ψυχολογία, αξίζει να δοκιμάσουμε μια διαφορετική συμπεριφορά, αξιολογώντας πρώτα την αξία του να είναι κανείς υγιής στο σώμα, την ψυχή και το πνεύμα. Σε όλα αυτά, σημαντικό ρόλο παίζει η λεπτομέρεια, αν όχι τον σπουδαιότερο. Γιατί πολλά μικρά πράγματα κάνουν την μεγάλη διαφορά στον τρόπο ζωής του καθενός. Αρκεί να θέλει να το δει.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ