Διαδικτυακή εκπομπή της Ε.Σ.Α.μεΑ

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) ανακοίνωσε την πρώτη διαδικτυακή εκπομπή «Τα Νέα της Ε.Σ.Α.μεΑ.» που προβάλλεται στο κανάλι...

Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019, 13:52
Διαχειριστής

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) ανακοίνωσε την πρώτη διαδικτυακή εκπομπή «Τα Νέα της Ε.Σ.Α.μεΑ.» που προβάλλεται στο κανάλι της στο YouTube ESAmeAGr.

Αυτή η νέα προσπάθεια της Ε.Σ.Α.μεΑ. εντάσσεται στο πλαίσιο της εξωστρέφειας της Οργάνωσης, καθώς και στην προσπάθεια να φτάσει κοντά σε κάθε άτομο με αναπηρία και χρόνια πάθηση, στις οικογένειές τους αλλά και σε κάθε πολίτη που ενδιαφέρεται να μάθει για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους.

Πρόκειται για 20λεπτη εκπομπή που θα προβάλλεται 2 φορές τον μήνα, θα παρουσιάζει τα θέματα με τα οποία ασχολείται η Ε.Σ.Α.μεΑ., οι εθνικές της Οργανώσεις και οι Περιφερειακές της Ομοσπονδίες.

Ο σχεδιασμός είναι να φτάσουν τα μηνύματα του αναπηρικού κινήματος σε κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και να αναδειχθούν ζητήματα και προβληματισμοί από όλη τη χώρα, μέσω διαδικτυακών τηλεοπτικών συνδέσεων.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ