Διαδικτυακή εκπομπή της Ε.Σ.Α.μεΑ

Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019
Διαχειριστής

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) ανακοίνωσε την πρώτη διαδικτυακή εκπομπή «Τα Νέα της Ε.Σ.Α.μεΑ.» που προβάλλεται στο κανάλι της στο YouTube ESAmeAGr.

Αυτή η νέα προσπάθεια της Ε.Σ.Α.μεΑ. εντάσσεται στο πλαίσιο της εξωστρέφειας της Οργάνωσης, καθώς και στην προσπάθεια να φτάσει κοντά σε κάθε άτομο με αναπηρία και χρόνια πάθηση, στις οικογένειές τους αλλά και σε κάθε πολίτη που ενδιαφέρεται να μάθει για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους.

Πρόκειται για 20λεπτη εκπομπή που θα προβάλλεται 2 φορές τον μήνα, θα παρουσιάζει τα θέματα με τα οποία ασχολείται η Ε.Σ.Α.μεΑ., οι εθνικές της Οργανώσεις και οι Περιφερειακές της Ομοσπονδίες.

Ο σχεδιασμός είναι να φτάσουν τα μηνύματα του αναπηρικού κινήματος σε κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και να αναδειχθούν ζητήματα και προβληματισμοί από όλη τη χώρα, μέσω διαδικτυακών τηλεοπτικών συνδέσεων.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Πολύ καλή η εκπομπή!

Με ενδιαφέρον άκουσα τον κο Βαρδακαστάνη που είναι πολύ δραστήριος.

Βίντεο από την πρώτη διαδικτυακή εκπομπή:
https://www.youtube.com/watch?v=Vq6rLfxcoVQΠολύ σημαντική πρωτοβουλία για τα άτομα με αναπηρίες. Αλλά και όλους εμάς τους αρτιμελείς που θέλουμε να μαθαίνουμε για τις δράσεις των ατόμων αυτών υπό την ομπρέλα της Ε.Σ.ΑμεΑ.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ