Το Βήμα του ΑσθενήΓενικές ΣυζητήσειςΚουβέντα να γίνεται

Με τις δικές μας δυνάμεις...

Απάντηση στο θέμα
Εκτύπωση
Χρήστες αυτή τη στιγμή: 9998 επισκέπτες - 1 συνδεδεμένοι  
Θέματα που έχω συνεισφέρει ή ακολουθώ
Προβολή

fzai
Μέλος

Εγγραφή: 20/5/2014
Δημοσιεύσεις: 934

Δημοσίευση: 15 Ιανουαρίου 2020
Τροποποίηση: 15 Ιανουαρίου 2020

To να προχωρά κανείς στηριζόμενος στις δικές του δυνάμεις είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει ειδικά στην περίπτωση που υπάρχει ασθένεια. Η φθορά μας βοηθά να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να ομφαλοσκοπήσουμε τον κόσμο, και να βγάλουμε τα αναγκαία συμπεράσματα που θα αφορούν την κατάλληλη επιλογή ανθρώπων που θα σταθούν δίπλα μας.

Μόνο με τις δικές μας δυνάμεις μπορούμε να προχωρήσουμε με ασφάλεια, αφού πρώτα έχουμε ξεκαθαρίσει το τοπίο σε ότι αφορά τον περίγυρο. Κατά τα άλλα, τα σχόλια δεν θα σταματήσουν αφού είναι τέτοια η δομή της κοινωνίας. Για τον ασθενή, σημασία έχει να κάνει βήματα έστω και μικρά. Αλλά να τα κάνει μόνος του, χωρίς δεκανίκια.

  • Απάντηση

Απαντήσεις

chr.pap
Μέλος

Εγγραφή: 6/6/2014
Δημοσιεύσεις: 963

#1 Δημοσίευση: 15 Ιανουαρίου 2020

Αλήθεια είναι πως ο ασθενής τα καταφέρνει καλύτερα όταν παίρνει ο ίδιος τις αποφάσεις του για την υγεία του. Γενικότερα όταν χρησιμοποιεί κάποιος τις δικές του δυνάμεις, βρίσκεται σε προνομιακή θέση.

  • Απάντηση

fzai
Μέλος

Εγγραφή: 20/5/2014
Δημοσιεύσεις: 934

#2 Δημοσίευση: 20 Ιανουαρίου 2020

Ασφαλώς!!

Οι δικές μας δυνάμεις είναι το Α και το Ω για την μάχη που δίνουμε. Το στήριγμά μας πρέπει να είναι ο ίδιος μας ο εαυτός. Τίποτε περισσότερο ή λιγότερο.

  • Απάντηση
Απάντηση στο θέμα
Menu

Σήμερα στο iatronet.gr

Ιδέες για να τρέφεται υγιεινά το παιδίΙδέες για να τρέφεται υγιεινά το παιδί

Ο ρόλος της οικογένειας, του σχολείου, του φιλικού και κοινωνικού περιβάλλοντος είναι πολύ σημαντικός για τη διαμόρφωση των υγιεινών διατροφικών συνηθειών.... Περισσότερα »

‘’Ύποπτο’’ για κοροναϊό τo ταξίδι στην Ιταλία‘’Ύποπτο’’ για κοροναϊό τo ταξίδι στην Ιταλία

Σε αλλαγή των παραμέτρων χαρακτηρισμού ενός κρούσματος ως "ύποπτου", προχωρούν οι Έλληνες επιδημιολόγοι, εντάσσοντας και τη γειτονική χώρα στα ... Περισσότερα »

Φυσικοί τρόποι να απαλλαγείτε από την ημικρανία και τον πονοκέφαλοΦυσικοί τρόποι να απαλλαγείτε από την ημικρανία και τον πονοκέφαλο

Τα αναλγητικά μπορούν να σας ανακουφίσουν από τον πόνο, αλλά κάποιες φορές μπορείτε να τα αποφύγετε, δοκιμάζοντας κάτι από τα παρακάτω.... Περισσότερα »

Τι συμβαίνει στον οργανισμό σας όταν σας παίρνουν αγκαλιά;Τι συμβαίνει στον οργανισμό σας όταν σας παίρνουν αγκαλιά;

Τα εκπληκτικά οφέλη για την υγεία από το αγκάλιασμα- από τη μείωση του άγχους μέχρι την καλύτερη σεξουαλική ζωή.... Περισσότερα »

Η εκδήλωση για την απονομή των βραβείων του Iatronet.gr και του περιοδικού 'Υγεία + Ομορφιά'Video - Η εκδήλωση για την απονομή των βραβείων του Iatronet.gr και του περιοδικού 'Υγεία + Ομορφιά'

Με μία πρωτοποριακή και διαφανή διαδικασία, στην οποία τον πρώτο λόγο είχε το κοινό, επιλέχθηκαν οι νικητές του πρωτοποριακού νέου θεσμού "Βραβεία Iatronet - "Υγεία + Ομορφιά". Το κοινό συμμετείχε ... Δείτε το video

Προβολή
Προβολή
© iatronet.gr 1999-2019  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης
close

Ακολουθήστε το κανάλι μας στο YouTube