Το Βήμα του ΑσθενήΓενικές ΣυζητήσειςΚουβέντα να γίνεται

Η αξιοποίηση του ”Μένουμε Σπίτι”

Απάντηση στο θέμα
Εκτύπωση
Χρήστες αυτή τη στιγμή: 18167 επισκέπτες - 0 συνδεδεμένοι  
Θέματα που έχω συνεισφέρει ή ακολουθώ
Προβολή

Διαχειριστής
Διαχειριστής

Εγγραφή: 1/6/2013
Δημοσιεύσεις: 1164

Δημοσίευση: 23 Μαρτίου 2020

Αυτές τις ώρες και τις στιγμές που βρισκόμαστε σπίτι θα πρέπει να τις αφιερώσουμε στην ενασχόλησή μας με πράγματα που ως τώρα δεν είχαμε σκεφθεί.

Ειδικά οι ασθενείς με χρόνια νοσήματα θα πρέπει να απασχοληθούν με πράγματα που δεν θα τους θυμίζουν το πρόβλημά τους, με ανταλλαγές απόψεων και επικοινωνία μέσω διαδικτύου αλλά πάνω απ΄όλα με τακτική επαφή με τον θεράποντα ιατρό τους, αναφέροντάς του τι πιθανές παρενέργειες από την απομόνωσή τους στο σπίτι.

Το να απασχοηθούμε με πράγματα πέρα από το πρόβλημά μας, δεν αναιρεί το γεγονός ότι η ενημέρωση γύρω από αυτό μπορεί να αποβεί πολύ χρήσιμη αυτές τις ώρες που ο χρόνος είναι πολύτιμος.

Δεν πρέπει να περιμένουμε να περάσουν οι μέρες για να κάνουμε βόλτες. Πρέπει να βοηθήσουμε τον εαυτό μας να κατανοήσει πως ετούτες οι στιγμές είναι μοναδικές για την προσωπική μας εξέλιξη.

Αυτό θα το διαπιστώσουμε αργότερα που δεν θα έχουμε χρόνο λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων.

  • Απάντηση

Απαντήσεις

fzai
Μέλος

Εγγραφή: 20/5/2014
Δημοσιεύσεις: 945

#1 Δημοσίευση: 23 Μαρτίου 2020

Έχουμε να κάνουμε πολλά πράγματα λόγω αναγκαστικής παραμονής μας στο σπίτι. Ο μόνος αντίπαλος είναι οι κακές σκέψεις ειδικά σε αυτούς που υποφέρουν από χρόνια νοσήματα. Κατά τα άλλα, ο χρόνος μετρά υπέρ μας.

  • Απάντηση
Απάντηση στο θέμα
Menu

Σήμερα στο iatronet.gr

ECDC: Τι ισχύει με τα γρήγορα τεστ για κορωνοϊόECDC: Τι ισχύει με τα γρήγορα τεστ για κορωνοϊό

Απαντήσεις σε ερωτήματα, όπως πότε πρέπει να διενεργούνται και πόσο αξιόπιστα είναι, δίνουν σε σημερινή τους ανάλυση Ευρωπαίοι επιστήμονες.... Περισσότερα »

101 νέα κρούσματα και 1 θάνατος από κορωνοϊό [γράφημα]101 νέα κρούσματα και 1 θάνατος από κορωνοϊό [γράφημα]

Ο αριθμός των νεκρών καταγράφεται με βάση επίσημο σύστημα, το οποίο εφαρμόζεται και στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, είπε ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας. Σε ... Περισσότερα »

OHE: Μεγαλύτερη απειλή μετά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο η COVID-19OHE: Μεγαλύτερη απειλή μετά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο η COVID-19

''Oι ανεπτυγμένες χώρες πρέπει να βοηθήσουν τις λιγότερο ανεπτυγμένες ή αλλιώς δυνητικά θα αντιμετωπίσουν τον εφιάλτη της εξάπλωσης- σαν πυρκαγιά -της ... Περισσότερα »

ΕΟΦ: 5 φάρμακα και 2 εμβόλια που δοκιμάζονται κατά του κορωνοϊού ΕΟΦ: 5 φάρμακα και 2 εμβόλια που δοκιμάζονται κατά του κορωνοϊού

Δεν υπάρχουν σημάδια για αποτελεσματικότητα των φαρμάκων, ενώ για το εμβόλιο θα χρειαστεί ένας χρόνος.... Περισσότερα »

Προσοχή στα τρόφιμα που μας ανακουφίζουνVideo - Προσοχή στα τρόφιμα που μας ανακουφίζουν

‘Παρηγορητικά τρόφιμα’: δεν θα υπήρχε πρόβλημα αν τα τρόφιμα αυτά που τα αγοράσαμε για ένα μήνα δεν τα καταναλώναμε μέσα σε μία εβδομάδα. Τρώμε πραγματικά, χωρίς να το χρειαζόμαστε όταν είμαστε σπίτι. ... Δείτε το video

Προβολή
© iatronet.gr 1999-2019  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης