Για όσους ”σπάνε” την καραντίνα

Σαφώς και δεν είναι εύκολο να αντέξει κανείς εβδομάδες εσώκλειστος στο σπίτι. Όσο και να απασχολείται με δραστηριότητες, η έξοδος από το σπίτι είναι...

Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020, 11:37
Τροποποίηση: Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020, 11:41

Διαχειριστής

Σαφώς και δεν είναι εύκολο να αντέξει κανείς εβδομάδες εσώκλειστος στο σπίτι. Όσο και να απασχολείται με δραστηριότητες, η έξοδος από το σπίτι είναι μια διέξοδος. Όμως αυτές τις στιγμές όπου κανείς δεν ξέρει τι θα επακολουθήσει, επιβάλλεται να αντέξουμε.

Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που δεν αντέχουν και ”σπάνε” την καραντίνα. Ο κίνδυνος παραμένει ακόμη μεγάλος. Και δεν είναι η απαγόρευση της κυκλοφορίας το θέμα που θα πρέπει να μας απασχολεί, αλλά το πως και με ποιο τρόπο θα περιοριστεί η πανδημία.

Όποιος λοιπόν δεν αντέχει, καλόν είναι να ξανασκεφθεί τις συνέπειες στον διπλανό του. Το θέμα δεν είναι τι σου επιβάλλεται με το νόμο αλλά τι λέει η συνείδησή σου.

Οι επιλογές είναι περιορισμένες ετούτες τις στιγμές. Αν όμως το σκεφθούμε καλύτερα, όλο αυτό το διάστημα μπορεί να χρησιμεύσει ως δημιουργικό πεδίο διεξαγωγής ενός εσωτερικού διαλόγου. Πάντα για το γενικό καλό και όχι μεμονωμένα για την ατομική επιβίωση με οποιοδήποτε κόστος και τίμημα.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ