Να πάρουμε στα σοβαρά τον κοροναϊό!

Θα ήταν πολύ ατυχές - αν όχι απαράδεκτο - να αδιαφορήσουμε για όσα έχουμε πετύχει ως τώρα, κρατώντας χαμηλά τους αριθμούς των κρουσμάτων κοροναιού...

Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020, 10:46
Διαχειριστής

Θα ήταν πολύ ατυχές - αν όχι απαράδεκτο - να αδιαφορήσουμε για όσα έχουμε πετύχει ως τώρα, κρατώντας χαμηλά τους αριθμούς των κρουσμάτων κοροναιού, και να αρχίσουμε να βγαίνουμε και να σπάμε την καραντίνα για τον οποιοδήποτε λόγο και κυρίως γιατί έχουμε πλήξει.

Θα ήταν τουλάχιστον απερίσκεπτο να βάλουμε σε κίνδυνο την υγεία μας κια των άλλων. Ειδικά οι ευπαθείς ομάδες που κινδυνεύουν άμεσα δεν θα έπρεπε να διανοηθούν καν να αρχίσουν τις βόλτες. Το φαινόμενο, βέβαια, ηλικιωμένων ανθρώπων να σουλατσάρουν στους έρημους δρόμους είναι ασφαλώς απογοητευτικό, όμως όσο το δυνατόν πιο γρήγορα θα πρέπει να εκλείψει.

Δεν είναι τόσο το θέμα της συμμόρφωσης με τις οδηγίες του κράτους, αλλά η τήρηση στοιχειωδών κανόνων υγιεινής. Ας συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τι γίνεται σε Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία.

Ίσως αυτό μας βοηθήσει να καταλάβουμε σε ποια κατάσταση μπορεί να βρεθούμε από μέρα σε μέρα. Δυστυχώς πρόκειται για πανδημία. Η σοβαρότητά μας θα δοκιμαστεί περιαιτέρω. Αν δηλαδή έχουμε καταλάβει τι περνάμε και σε ποιον κυκεώνα έχουμε εισέλθει.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ