Έρημοι δρόμοι και ελπίδα για το αύριο

Καλημέρα σε όλες και όλους!Βρισκόμαστε ήδη αρκετό καιρό σε καραντίνα και τα πρώτα θετικά αποτελέσματα ήδη έχουν αρχίσει να διαφαίνονται. Μπορεί οι...

Δευτέρα, 06 Απριλίου 2020, 11:43
Διαχειριστής

Καλημέρα σε όλες και όλους!

Βρισκόμαστε ήδη αρκετό καιρό σε καραντίνα και τα πρώτα θετικά αποτελέσματα ήδη έχουν αρχίσει να διαφαίνονται. Μπορεί οι δρόμοι να είναι έρημοι, μπορεί η πλειοψηφία των εργαζομένων να παραμένουν σπίτι τους, η κατάσταση όμως βαίνει προς το καλύτερο αν συγκριθεί η χώρα μας με χώρες όπως Ιταλία, Ισπανία ή Γαλλία.

Βέβαια και εδώ χάνονται ζωές, ένα τίμημα που πληρώνουν οι γηραιότεροι. Όμως τα στατιστικά στοιχεία υποδηλώνουν σταδιακή βελτίωση καθώς τα μέχρι τώρα δεδομένα συνηγορούν πως δεν θα αντιμετωπίσουμε το εκτυλισσόμενο δράμα των προαναφερόμενων χωρών.

Αυτό όμως σχετίζεται με την συμπεριφορά μας. Το διάστημα που θα επακολουθήσει, θα είναι εξίσου δύσκολο μιας και μια ενδεχόμενη άρση των περιοριστικών μέτρων στην κυκλοφορία, κανείς δεν ξέρει που θα οδηγήσει και τι θα επιφέρει.

Ας έχουμε λοιπόν τον νου μας και πάνω απ΄όλα ας κάνουμε υπομονή. Για να απολαύσουμε το φετινό καλοκαίρι, θα πρέπει προηγουμένως να στερηθούμε πολλά.

Ας το κάνουμε για να επανέλθουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα στην κανονικότητα.

Γιατί η κρίση αυτή και θα κρατήσει πολύ και θα έχει παρενέργειες στον κοινωνικο-οικονομικό ιστό.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ