Έξοδος από την καραντίνα και επιφυλάξεις

Ο κόσμος μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων θα είναι κατά τα φαινόμενα διαφορετικός. Οι επιφυλάξεις του ενός απέναντι στον άλλο θα μονοπωλούν την...

Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020, 10:58
Διαχειριστής

Ο κόσμος μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων θα είναι κατά τα φαινόμενα διαφορετικός. Οι επιφυλάξεις του ενός απέναντι στον άλλο θα μονοπωλούν την επικαιρότητα, η δε οικονομική κρίση θα είναι το βασικό θέμα στις κατ΄ιδίαν συζητήσεις.

Περιμένουμε πολύ δύσκολες ημέρες, με πολυσύνθετα μοντέλα επιβίωσης. Η χώρα μας μπορεί να βγαίνει κερδισμένη σταν μάχη με τον κορωνοιό, όμως η μάχη αυτή δεν παραμένει χωρίς κόστος.

Η Ελλάδα διήνυσε ένα πολύ δύσκολο χρονικό διάστημα από το 2010 και μετά, για να φτάσει σήμερα να δοκιμάζεται όχι μόνο το ασθενές σύστημα υγείας αλλά ολόκληρη η οικονομία.

Πάνω απ΄όλα όμως, αυτό που δοκιμάζεται, είναι η υπομονή των πολιτών. Δεν απομένουν παρά λίγες ακόμη μέρες για την έναρξη επιστροφής στην κανονικότητα.

Από την στάση τους οι πολίτες θα δείξουν αν πραγματικά έχουν αντιληφθεί σε τι κόσμο επιστρέφουν και αν ο κόσμος αυτός είναι αναγνωρίσιμος.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ