Κορωνοϊός: Το μόνο δεδομένο η προσοχή

Θα το ξαναπούμε για μια ακόμη φορά και δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε: Η κρίση του κορωνοϊού δεν έχει τελειώσει - τουναντίον από την στιγμή...

Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020, 13:01
Τροποποίηση: Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020, 13:04

Διαχειριστής

Θα το ξαναπούμε για μια ακόμη φορά και δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε: Η κρίση του κορωνοϊού δεν έχει τελειώσει - τουναντίον από την στιγμή που δεν έχει αποδειχθεί ότι με την ζέστη εξαφανίζεται ούτε φυσικά υπάρχει μέχρι στιγμής κάποιο εμβόλιο - οι κίνδυνοι υφίστανται σε μεγάλο βαθμό και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι κυκλοφορώντας χωρίς γάντια και μάσκα δεν κινδυνεύει να κολλήσει τον ιό.

Ιδιαίτερα οι ευπαθείς ομάδες αλλά και οι ασθενείς θα πρέπει να προσέξουν πολύ το ερχόμενο διάστημα που δυστυχώς συνδυάζεται και με τον ερχομό του καλοκαιριού όπου κανονικά χαλαρώνουν οι πάντες.

Σε αυτή την περίπτωση όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δεν υπάρχει καμία οριστικοποιημένη θεραπεία, όλα είναι στο στάδιο της έρευνας. Δυστυχώς όμως παρατηρούνται υπερβολικές αντιδράσεις χαλάρωσης από τους πολίτες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε έξαρση της πανδημίας.

Εμείς όμως σαν Βήμα του Ασθενή, επειδή πρωτίστως μέριμνά μας είναι οι ασθενείς, δεν θα πάψουμε να το τονίζουμε: Η Υγεία πάνω απ΄όλα.

Ειδικά οι ευπαθείς ομάδες δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεθαρρευτούν και να ξεχάσουν τα πάντα. Σε τελική ανάλυση και κορωνοϊός να μην υπήρχε, η προσοχή θα έπρεπε να είναι δεδομένη.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ