Να μεριμνήσουν για τα αιτήματα των συλλόγων ασθενών

Σε όλη την διάρκεια της καραντίνας, ασθενείς με χρόνια και σπάνια νοσήματα αντιμετώπισαν σοβαρές δυσκολίες στην πρόσβαση στα φάρμακα αλλά και στην...

Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020, 10:30
Τροποποίηση: Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020, 10:47

Διαχειριστής

Σε όλη την διάρκεια της καραντίνας, ασθενείς με χρόνια και σπάνια νοσήματα αντιμετώπισαν σοβαρές δυσκολίες στην πρόσβαση στα φάρμακα αλλά και στην περίθαλψη.

Πολλοί σύλλογοι ασθενών έβγαλαν σχετικές ανακοινώνσεις, καλώντας το Υπουργείο Υγείας να μεριμνήσει για όλους αυτούς τους ασθενείς.

Τα προβλήματα εντούτοις συνεχίζονται και η πρόσβαση εξακολουθεί να είναι δύσκολη και μετά την καραντίνα εποχή. Σε πολλές των περιπτώσεων, τα αποτελέσματα είναι ορατά και οι επιπτώσεις σε αυτούς τους ασθενείς σοβαρές.

Μήπως θα έπρεπε το Υπουργείο Υγείας να λάβει σοβαρά υπόψιν τα αιτήματα αυτά και να αντιμετωπίσει με μεγαλύτερη σοβαρότητα τα προβλήματά τους?

Όπως ακριβώς ελήφθησαν άμεσα προληπτικά μέτρα για την COVID - 19, έτσι θα μπορούσε να γίνει και με τα αιτήματα των συλλόγων ασθενών που αφορούν κυρίως την πρόσβαση στα φάρμακα, την περίθαλψη, και πολλά άλλα.

Η άμεση παρέμβαση επιλύει σημαντικά προβλήματα. Αυτό έδειξε η αντιμετώπιση του κορωνοιού.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ