Να μεριμνήσουν για τα αιτήματα των συλλόγων ασθενών

Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020
Τροποποίηση: Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020

Διαχειριστής

Σε όλη την διάρκεια της καραντίνας, ασθενείς με χρόνια και σπάνια νοσήματα αντιμετώπισαν σοβαρές δυσκολίες στην πρόσβαση στα φάρμακα αλλά και στην περίθαλψη.

Πολλοί σύλλογοι ασθενών έβγαλαν σχετικές ανακοινώνσεις, καλώντας το Υπουργείο Υγείας να μεριμνήσει για όλους αυτούς τους ασθενείς.

Τα προβλήματα εντούτοις συνεχίζονται και η πρόσβαση εξακολουθεί να είναι δύσκολη και μετά την καραντίνα εποχή. Σε πολλές των περιπτώσεων, τα αποτελέσματα είναι ορατά και οι επιπτώσεις σε αυτούς τους ασθενείς σοβαρές.

Μήπως θα έπρεπε το Υπουργείο Υγείας να λάβει σοβαρά υπόψιν τα αιτήματα αυτά και να αντιμετωπίσει με μεγαλύτερη σοβαρότητα τα προβλήματά τους?

Όπως ακριβώς ελήφθησαν άμεσα προληπτικά μέτρα για την COVID - 19, έτσι θα μπορούσε να γίνει και με τα αιτήματα των συλλόγων ασθενών που αφορούν κυρίως την πρόσβαση στα φάρμακα, την περίθαλψη, και πολλά άλλα.

Η άμεση παρέμβαση επιλύει σημαντικά προβλήματα. Αυτό έδειξε η αντιμετώπιση του κορωνοιού.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Καλημέρα!

Πολύ καλά το θέτετε. Το Υπουργείο Υγείας θα πρέπει να παρέμβει άμεσα και να επιλύσει τα προβλήματα αυτά. Όλα είναι θέμα θέλησης αλλά πάνω απ΄ολα διάθεσης για πραγματική λύση. Τα αυτονόητα δυστυχώς εξακολουθούν να παραμένουν άλυτα.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ