Η έξαρση του κορωνοϊού προκαλεί ανησυχία

Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020
Τροποποίηση: Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020

chr.pap

Δεν φαίνεται να εξαφανίζεται με την ζέστη ο κορωνοϊός. Τουναντίον, σε πολλές ευρωπαικές πόλεις παρουσιάζει έξαρση, καταδεικνύοντας πως έχουμε να κάνουμε με έναν όντως πολύ περίεργο ιό. Τα μέτρα που λαμβάνονται δεν επαρκούν για την αντιμετώπισή του και η ανησυχία μεγαλώνει ειδικά στις τάξεις των ευπαθών ομάδων. Αυτό που θα πρέπει τα άτομα αυτά να κάνουν, είναι να συμβουλεύονται τον θεράποντα ιατρό τους και να μην κάνουν οι ίδιοι τον γιατρό. Η κατάσταση φαίνεται να μην ελέγχεται και οι αλλεπάλληλες προειδοποιήσεις του Π.Ο.Υ προκαλούν ανησυχία.

Ας προσέχουμε λοιπόν και ας μην επιδιώκουμε εμμονικά να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, κάνοντας αυτό που πράττουν ήδη χιλιάδες συμπολίτες μας: να μην λαμβάνουν τα στοιχειώδη μέτρα προστασίας. Ο κορωνοϊός όχι μόνο δεν είναι παρελθόν αλλά έχει και μέλλον. Η δε ζέστη δεν αλλάζει τα δεδομένα. Και αυτό είναι που προκαλεί μεγάλη ανησυχία.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Ναι όντως απ΄ ότι φαίνεται ο κορωνοιός δεν επηρεάζεται από την ζέστη. Και τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο επικίνδυνα τώρα που εισέρχονται στην χώρα μας χιλιάδες τουρίστες.

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι γίνεται στην πραγματικότητα. Μιλάμε για έναν στην ουσία άγνωστο ιό και ένα εμβόλιο που θα αργήσει πολύ να βρεθεί. Σαφώς και οι ευπαθείς ομάδες θα πρέπει να προσέξουν άμεσα και να μην ξεθαρρεύουν. Υπάρχει πολύ δρόμος ακόμη να διανύσουμε.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ