Η έξαρση του κορωνοϊού προκαλεί ανησυχία

Δεν φαίνεται να εξαφανίζεται με την ζέστη ο κορωνοϊός. Τουναντίον, σε πολλές ευρωπαικές πόλεις παρουσιάζει έξαρση, καταδεικνύοντας πως έχουμε να...

Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020, 10:41
Τροποποίηση: Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020, 11:03

chr.pap

Δεν φαίνεται να εξαφανίζεται με την ζέστη ο κορωνοϊός. Τουναντίον, σε πολλές ευρωπαικές πόλεις παρουσιάζει έξαρση, καταδεικνύοντας πως έχουμε να κάνουμε με έναν όντως πολύ περίεργο ιό. Τα μέτρα που λαμβάνονται δεν επαρκούν για την αντιμετώπισή του και η ανησυχία μεγαλώνει ειδικά στις τάξεις των ευπαθών ομάδων. Αυτό που θα πρέπει τα άτομα αυτά να κάνουν, είναι να συμβουλεύονται τον θεράποντα ιατρό τους και να μην κάνουν οι ίδιοι τον γιατρό. Η κατάσταση φαίνεται να μην ελέγχεται και οι αλλεπάλληλες προειδοποιήσεις του Π.Ο.Υ προκαλούν ανησυχία.

Ας προσέχουμε λοιπόν και ας μην επιδιώκουμε εμμονικά να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, κάνοντας αυτό που πράττουν ήδη χιλιάδες συμπολίτες μας: να μην λαμβάνουν τα στοιχειώδη μέτρα προστασίας. Ο κορωνοϊός όχι μόνο δεν είναι παρελθόν αλλά έχει και μέλλον. Η δε ζέστη δεν αλλάζει τα δεδομένα. Και αυτό είναι που προκαλεί μεγάλη ανησυχία.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ