Αλαλούμ με τις μάσκες

Σε χθεσινή μου επίσκεψη σε δημόσια υπηρεσία παρατήρησα τα εξής: Η αρμόδια υπάλληλος που με εξυπηρετούσε πίσω από τον γκισέ δεν φορούσε μάσκα όπως και...

Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2020, 11:11
tired

Σε χθεσινή μου επίσκεψη σε δημόσια υπηρεσία παρατήρησα τα εξής: Η αρμόδια υπάλληλος που με εξυπηρετούσε πίσω από τον γκισέ δεν φορούσε μάσκα όπως και η διπλανή της. Θεωρούσε μάλλον ότι τη προστασία της ήταν επαρκής.

Όταν τελείωσε με τα χαρτιά έβγαλε από μέσα της τη μάσκα, την φόρεσε και πήγε να πάρει υπογραφές. Μιλάμε για έναν χώρο συνολικά για 10 περίπου υπαλλήλους. Και αναρωτιέμαι: Λίγα μέτρα πιο εκεί υπάρχει κορωνοιός?

Αν ναι, τότε γιατί όχι η μόνιμη χρήση της μάσκας και ειδικά από την στιγμή που επιβάλλεται?. Ο διπλανός μας δεν έχει τίποτε ενώ λίγο πιο πέρα χρειάζεται μάσκα?

Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο. Έξω από τον γκισέ περιχαρείς κάποιοι αλώνιζαν επίσης χωρίς μάσκα. Κανείς βέβαια δεν μπήκε στον κόπο να τους κάνει μια σύσταση.

Στην Ελλάδα του 2020 δεν είναι και τόσο περίεργο που επικρατεί ένα παρατεταμένο αλαλούμ. Μόνο που αυτή την φορά είναι άκρως επικίνδυνο.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ