Το Βήμα του ΑσθενήΓενικές ΣυζητήσειςΚουβέντα να γίνεται

Αλαλούμ με τις μάσκες

Απάντηση στο θέμα
Εκτύπωση
Χρήστες αυτή τη στιγμή: 8300 επισκέπτες - 1 συνδεδεμένοι  
Θέματα που έχω συνεισφέρει ή ακολουθώ
Προβολή

tired
Μέλος

Εγγραφή: 21/11/2014
Δημοσιεύσεις: 1387

Δημοσίευση: 9 Οκτωβρίου 2020

Σε χθεσινή μου επίσκεψη σε δημόσια υπηρεσία παρατήρησα τα εξής: Η αρμόδια υπάλληλος που με εξυπηρετούσε πίσω από τον γκισέ δεν φορούσε μάσκα όπως και η διπλανή της. Θεωρούσε μάλλον ότι τη προστασία της ήταν επαρκής.

Όταν τελείωσε με τα χαρτιά έβγαλε από μέσα της τη μάσκα, την φόρεσε και πήγε να πάρει υπογραφές. Μιλάμε για έναν χώρο συνολικά για 10 περίπου υπαλλήλους. Και αναρωτιέμαι: Λίγα μέτρα πιο εκεί υπάρχει κορωνοιός?

Αν ναι, τότε γιατί όχι η μόνιμη χρήση της μάσκας και ειδικά από την στιγμή που επιβάλλεται?. Ο διπλανός μας δεν έχει τίποτε ενώ λίγο πιο πέρα χρειάζεται μάσκα?

Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο. Έξω από τον γκισέ περιχαρείς κάποιοι αλώνιζαν επίσης χωρίς μάσκα. Κανείς βέβαια δεν μπήκε στον κόπο να τους κάνει μια σύσταση.

Στην Ελλάδα του 2020 δεν είναι και τόσο περίεργο που επικρατεί ένα παρατεταμένο αλαλούμ. Μόνο που αυτή την φορά είναι άκρως επικίνδυνο.

  • Απάντηση

Απαντήσεις

fzai
Μέλος

Εγγραφή: 20/5/2014
Δημοσιεύσεις: 987

#1 Δημοσίευση: 9 Οκτωβρίου 2020

Μάλλον σύνηθες φαινόμενο...

Τι σύσταση να τους γίνει όταν κανείς δεν τους κουνά από την θέση τους? Δημόσιος υπάλληλος στην Ελλάδα ισούται με απόλυτη εξουσία.

  • Απάντηση
Απάντηση στο θέμα
Menu

Σύνδεσμοι διαφημιζομένων

Σήμερα στο iatronet.gr

610 νέες λοιμώξεις από κορωνοϊό - 34 ακόμη θάνατοι610 νέες λοιμώξεις από κορωνοϊό - 34 ακόμη θάνατοι

Από τα κρούσματα που ανακοινώθηκαν σήμερα από τον ΕΟΔΥ, τα 183 αφορούν την Αττική και τα 77 τη Θεσσαλονίκη.... Περισσότερα »

Θάνατοι εκτός ΜΕΘ: Η πικρή αλήθεια με αριθμούςΘάνατοι εκτός ΜΕΘ: Η πικρή αλήθεια με αριθμούς

Η ανάλυση του καθηγητή Βασίλη Τσαουσίδη για την εκτίναξη της θνητότητας των βαριά νοσούντων, η οποία καταρρίπτει το κυβερνητικό αφήγημα περί επάρκειας ... Περισσότερα »

ΟΕΝΓΕ: Γιατί δεν πρέπει να γίνουν στα νοσοκομεία οι εμβολιασμοί του γενικού πληθυσμού για την CoViD-19ΟΕΝΓΕ: Γιατί δεν πρέπει να γίνουν στα νοσοκομεία οι εμβολιασμοί του γενικού πληθυσμού για την CoViD-19

Κίνδυνος από τον συγχρωτισμό, φόρτος για το προσωπικό, εμπλοκή με την εκπαίδευση των ειδικευόμενων.... Περισσότερα »

Ποιες δίαιτες θα μας απασχολήσουν το 2021;Ποιες δίαιτες θα μας απασχολήσουν το 2021;

Ποιες θεωρούνται οι καλύτερες, οι πιο υγιεινές και αυτές με τα πιο σταθερά αποτελέσματα; Όσα πρέπει να γνωρίζετε.... Περισσότερα »

Απολογισμός του 4ου Pharma Transformation – Covid-19 Deep diveVideo - Απολογισμός του 4ου Pharma Transformation – Covid-19 Deep dive

Σε μία κρίσιμη συγκυρία και εν μέσω της σοβαρής κρίσης Δημόσιας Υγείας που βιώνει η χώρα και ο πλανήτης, το Iatronet.gr διοργάνωσε – για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά – τo Συνέδριο Pharma Transformation. Κατά ... Δείτε το video

Προβολή
© iatronet.gr 1999-2020  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης
close

Ακολουθήστε το κανάλι μας στο YouTube