To πείραμα του SMS

Συζητήθηκε και δικαίως πολύ το θέμα με την μαζική αποστολή μηνυμάτων για έξοδο λόγω του lockdown και αυτό που συμπεραίνει κανείς είναι ότι για...

Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020, 10:20
Διαχειριστής

Συζητήθηκε και δικαίως πολύ το θέμα με την μαζική αποστολή μηνυμάτων για έξοδο λόγω του lockdown και αυτό που συμπεραίνει κανείς είναι ότι για πολλούς το η πανδημία αποτελεί πείραμα και όχι πρόβλημα υγείας.

Κανείς βέβαια δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι τα μέτρα που έχουν ληφθεί, είναι αυστηρά και ότι πλήττουν πολλές επαγγελματικές ομάδες. Όμως το να φωνάζει κανείς για την οικονομική ζημιά που υφίσταται μέχρι το να στέλνει επανειλημμένως SMS για άθληση ή βόλτα με το κατοικίδιο, υπάρχει μεγάλη απόσταση και διαφορά.

Είμαστε μακράν η χώρα όπου ο καθένας και η καθεμιά επιχειρεί να ξεγελάσει τις Αρχές και να κάνει το δικό του. Υπάρχει παράδοση σε αυτό και δη για δεκαετίες.

Ασφαλώς και το επίσημο κράτος τα έχει βρει σκούρα με την πανδημία και δεν γνωρίζει με ποιο τρόπο θα αποφύγει την περαιτέρω επιβάρυνση των ΜΕΘ.

Όμως καλό θα είναι να γνωρίζουν όλοι ότι αυτοί που πλήττονται περισσότερο από τα μέτρα είναι οι ασθενείς. Αυτοί είναι που κινδυνεύουν περισσότερο από τον ιό, και αυτοί είναι που πρώτοι μπορεί να εισαχθούν εσπευσμένα στα νοσοκομεία.

Ας αφήσουμε λοιπόν τα πειράματα με τα SMS και ας φροντίσουμε να προστατευθούμε κατάλληλα από τον εν λόγω ιό. Ας πάρουμε πραγματικά τα μέτρα μας και να μην ξεχνάμε ότι η υγεία και η μόρφωση είναι δύο από τις πιο βασικές συνιστώσες της ζωής.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ