Το Βήμα του ΑσθενήΓενικές ΣυζητήσειςΚουβέντα να γίνεται

To πείραμα του SMS

Απάντηση στο θέμα
Εκτύπωση
Χρήστες αυτή τη στιγμή: 9382 επισκέπτες - 0 συνδεδεμένοι  
Θέματα που έχω συνεισφέρει ή ακολουθώ
Προβολή

Διαχειριστής
Διαχειριστής

Εγγραφή: 1/6/2013
Δημοσιεύσεις: 1218

Δημοσίευση: 11 Νοεμβρίου 2020

Συζητήθηκε και δικαίως πολύ το θέμα με την μαζική αποστολή μηνυμάτων για έξοδο λόγω του lockdown και αυτό που συμπεραίνει κανείς είναι ότι για πολλούς το η πανδημία αποτελεί πείραμα και όχι πρόβλημα υγείας.

Κανείς βέβαια δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι τα μέτρα που έχουν ληφθεί, είναι αυστηρά και ότι πλήττουν πολλές επαγγελματικές ομάδες. Όμως το να φωνάζει κανείς για την οικονομική ζημιά που υφίσταται μέχρι το να στέλνει επανειλημμένως SMS για άθληση ή βόλτα με το κατοικίδιο, υπάρχει μεγάλη απόσταση και διαφορά.

Είμαστε μακράν η χώρα όπου ο καθένας και η καθεμιά επιχειρεί να ξεγελάσει τις Αρχές και να κάνει το δικό του. Υπάρχει παράδοση σε αυτό και δη για δεκαετίες.

Ασφαλώς και το επίσημο κράτος τα έχει βρει σκούρα με την πανδημία και δεν γνωρίζει με ποιο τρόπο θα αποφύγει την περαιτέρω επιβάρυνση των ΜΕΘ.

Όμως καλό θα είναι να γνωρίζουν όλοι ότι αυτοί που πλήττονται περισσότερο από τα μέτρα είναι οι ασθενείς. Αυτοί είναι που κινδυνεύουν περισσότερο από τον ιό, και αυτοί είναι που πρώτοι μπορεί να εισαχθούν εσπευσμένα στα νοσοκομεία.

Ας αφήσουμε λοιπόν τα πειράματα με τα SMS και ας φροντίσουμε να προστατευθούμε κατάλληλα από τον εν λόγω ιό. Ας πάρουμε πραγματικά τα μέτρα μας και να μην ξεχνάμε ότι η υγεία και η μόρφωση είναι δύο από τις πιο βασικές συνιστώσες της ζωής.

  • Απάντηση

Απαντήσεις

chr.pap
Μέλος

Εγγραφή: 6/6/2014
Δημοσιεύσεις: 1035

#1 Δημοσίευση: 11 Νοεμβρίου 2020

Καλημέρα!

Πολύ σωστά τα λέτε. Είναι πράγματι ντροπή να εκμεταλλεύονται κάποιοι τις όποιες δυνατότητες τους δίνονται εν μέσω πανδημίας και να κάνει το κάθε τι προκειμένου να ξεγελάσει ουσιαστικά τον εαυτό του.

Κανείς δεν λέει ότι τα μέτρα είναι μη επώδυνα. Όμως αυτές τις ώρες προέχει να τηρούμε τουλάχιστον τα πιο βασικά.

  • Απάντηση
Απάντηση στο θέμα
Menu

Σύνδεσμοι διαφημιζομένων

Σήμερα στο iatronet.gr

Τα ενεργά κρούσματα CoViD-19 σε 16 "κόκκινες" περιοχέςΤα ενεργά κρούσματα CoViD-19 σε 16 "κόκκινες" περιοχές

Το 66,4% βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Ελλάδας, ενώ η Αττική συγκεντρώνει το 19,7% των ενεργών κρουσμάτων.... Περισσότερα »

1.667 νέες λοιμώξεις από κορωνοϊό - 98 ακόμη θάνατοι1.667 νέες λοιμώξεις από κορωνοϊό - 98 ακόμη θάνατοι

Οι 367 λοιμώξεις αφορούν τη Θεσσαλονίκη και οι 316 την Αττική. Σε ολόκληρη τη χώρα, τα ενεργά κρούσματα εκτιμάται ότι ανέρχονται σε 18.000.... Περισσότερα »

Καθηγητής Στανόπουλος: Οι μισές διασωληνώσεις θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί στην CoViD-19Καθηγητής Στανόπουλος: Οι μισές διασωληνώσεις θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί στην CoViD-19

Στα 33 χρόνια της σταδιοδρομίας του, πρώτη φορά βλέπει τέτοιες εικόνες στις ΜΕΘ. Εκτιμά πως τα αυξημένα κρούσματα στη Θεσσαλονίκη δεν σχετίζονται με τις ... Περισσότερα »

Πώς εκδηλώνεται ο καρκίνος των ωοθηκώνΠώς εκδηλώνεται ο καρκίνος των ωοθηκών

Ποιοι είναι οι παράγοντες κινδύνου ανάπτυξης καρκίνου των ωοθηκών;... Περισσότερα »

LIVE μετάδοση Λαπαροσκοπικής κολεκτομήςVideo - LIVE μετάδοση Λαπαροσκοπικής κολεκτομής

«Colorectal Laparoscopic Surgical Skills» C.LA.S.S. COURSES 2020 4ος κύκλος σεμιναρίων Λαπαροσκοπικών Κολεκτομών με απευθείας μετάδοση Λαπαροσκοπικής κολεκτομής. Λαμβάνοντας υπόψιν τις τελευταίες ... Δείτε το video

Προβολή
© iatronet.gr 1999-2020  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης
close

Ακολουθήστε το κανάλι μας στο YouTube