Το Βήμα του ΑσθενήΓενικές ΣυζητήσειςΚουβέντα να γίνεται

Για την καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας

Απάντηση στο θέμα
Εκτύπωση
Χρήστες αυτή τη στιγμή: 7490 επισκέπτες - 0 συνδεδεμένοι  
Θέματα που έχω συνεισφέρει ή ακολουθώ
Προβολή

Διαχειριστής
Διαχειριστής

Εγγραφή: 1/6/2013
Δημοσιεύσεις: 1218

Δημοσίευση: 13 Νοεμβρίου 2020

Πρόκειται για ένα ύστατο μέτρο που λαμβάνεται για την συμμόρφωση των πολτών για τον περιορισμό των κρουσμάτων και την αποσυμφόρηση των ΜΕΘ. Πιστεύουμε πως όλα αυτά θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί αν αφενός οι έλεγχοι ήταν πιο εντατικοί αλλά και οι πολίτες συμμορφώνονταν με τα μέτρα.

Βλέπεις, για παράδειγμα, πολλούς μεταφορείς που παραδίδουν πράγματα στα σπίτια να φορούν λάθος την μάσκα. Επίσης πολλοί άλλοι δεν τηρούν καν τα στοιχειώδη μέτρα προστασίας. Η επίδειξη ανευθυνότητας αλλά και η αδιαφορία συντελούν στην αύξηση των κρουσμάτων , συν του γεγονότος ότι η κυβέρνηση δείχνει να αναιρεί την μία απόφαση μετά την άλλη σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το γεγονός ότι ξεπεράσαμε τα 3 χιλ κρούσματα δείχνει ότι η επιβάρυνση των ΜΕΘ είναι πλέον δεδομένη. Μοιραία, από ένα σημείο και μετά θα αρχίσει η επιλογή ασθενών. Αυτοί είναι τελικά που θα πληγούν περισσότερο από την αν λόγω κατάσταση. Για δε την καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9 - 5 δεν νομίζουμε ότι μπορεί να συμβάλλει σε κάτι.

  • Απάντηση

Απαντήσεις

fzai
Μέλος

Εγγραφή: 20/5/2014
Δημοσιεύσεις: 981

#1 Δημοσίευση: 13 Νοεμβρίου 2020

Καλημέρα σε όλους και όλες!

Θα συμφωνήσω ότι οι ασθενείς με υποκείμενα νοσήματα είναι αυτοί που θα επιβαρυνθούν περισσότερο από το κύμα της πανδημίας που ταλανίζει την χώρα. Και η κυβέρνηση όμως έχει τις ευθύνες της, από την στιγμή που γνώριζε εξαρχής πως το δεύτερο κύμα κορωνοιού θα ήταν πολύ έντονο...

  • Απάντηση
Απάντηση στο θέμα
Menu

Σύνδεσμοι διαφημιζομένων

Σήμερα στο iatronet.gr

Τα ενεργά κρούσματα CoViD-19 σε 16 "κόκκινες" περιοχέςΤα ενεργά κρούσματα CoViD-19 σε 16 "κόκκινες" περιοχές

Το 66,4% βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Ελλάδας, ενώ η Αττική συγκεντρώνει το 19,7% των ενεργών κρουσμάτων.... Περισσότερα »

1.667 νέες λοιμώξεις από κορωνοϊό - 98 ακόμη θάνατοι1.667 νέες λοιμώξεις από κορωνοϊό - 98 ακόμη θάνατοι

Οι 367 λοιμώξεις αφορούν τη Θεσσαλονίκη και οι 316 την Αττική. Σε ολόκληρη τη χώρα, τα ενεργά κρούσματα εκτιμάται ότι ανέρχονται σε 18.000.... Περισσότερα »

Καθηγητής Στανόπουλος: Οι μισές διασωληνώσεις θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί στην CoViD-19Καθηγητής Στανόπουλος: Οι μισές διασωληνώσεις θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί στην CoViD-19

Στα 33 χρόνια της σταδιοδρομίας του, πρώτη φορά βλέπει τέτοιες εικόνες στις ΜΕΘ. Εκτιμά πως τα αυξημένα κρούσματα στη Θεσσαλονίκη δεν σχετίζονται με τις ... Περισσότερα »

Πώς εκδηλώνεται ο καρκίνος των ωοθηκώνΠώς εκδηλώνεται ο καρκίνος των ωοθηκών

Ποιοι είναι οι παράγοντες κινδύνου ανάπτυξης καρκίνου των ωοθηκών;... Περισσότερα »

LIVE μετάδοση Λαπαροσκοπικής κολεκτομήςVideo - LIVE μετάδοση Λαπαροσκοπικής κολεκτομής

«Colorectal Laparoscopic Surgical Skills» C.LA.S.S. COURSES 2020 4ος κύκλος σεμιναρίων Λαπαροσκοπικών Κολεκτομών με απευθείας μετάδοση Λαπαροσκοπικής κολεκτομής. Λαμβάνοντας υπόψιν τις τελευταίες ... Δείτε το video

Προβολή
© iatronet.gr 1999-2020  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης
close

Ακολουθήστε το κανάλι μας στο YouTube