Εμβολιασμός και ενημέρωση πολιτών

Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020
fzai

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Λίγο μπερδεμένα δεν μας τα λένε τα πράγματα? Ακόμη δεν έχουν καταλήξει πότε θα βρεθεί το νέο εμβόλιο, ακόμη κανείς δεν γνωρίζει πότε θα κυκλοφορήσει και καταρτίζουν σχέδια για το πως θα γίνουν οι μαζικοί εμβολιασμοί.

Δεν λέω πως αυτό δεν πρέπει να γίνεται αλλά προτιμότερο θα ήταν πρώτα απ΄όλα να ενημερώσουν τον κόσμο για την τελική και όχι πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του εμβολίου. Ο κόσμος έχει μπερδευτεί από τις πολλές αντίθετες απόψεις και έχει απογοητευθεί.

Θα μου πείτε οι έρευνες συνεχίζονται. Σωστό. Όμως λίγο - πολύ θα έπρεπε ο πληθυσμός να γνωρίζει τι γίνεται. Πολύ φοβάμαι πως το προσεχές χρονικό διάστημα θα επικρατήσει αλαλούμ παραπληροφόρησης όσο πλησιάζουμε προς την εξεύρεση και κυκλοφορία του εμβολίου. Τους φόβους μου εκφράζω.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Η ενημέρωση για το εμβόλιο μας έχει μπερδέψει. Δεν ξέρει κανείς ποιο θα είναι το καλύτερο. Για δε την διαδικασία εμβολιασμού υπάρχει ακόμη άγνοια.

Καλημέρα σε όλους!

Αυτό που φοβάμαι περισσότερο είναι οι μέρες των εμβολιασμών και το αλαλούμ που θα επικρατήσει. Δεδομένων των μέτρων με την τήρηση απόστασης και όλων των άλλων απαιτούμενων κανονισμών για την αποφυγή διασποράς του ιού, η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Δεν φημιζόμαστε δα και για την πειθαρχία μας...

Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις...

Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα γίνει το προσεχές διάστημα...

Καλημέρα:

Καλό είναι να προετοιμαζόμαστε και να ξέρουμε πως και πότε θα γίνουν οι μαζικοί εμβολιασμοί. Κάποια στιγμή τα πράγματα με το εμβόλιο θα ξεκαθαρίσουν. Αυτό που φοβάμαι, είναι τι θα γίνει μετά. Με λίγα λόγια, τις κοινωνικο-οικονομικές επιπτώσεις από την πολύμηνη πανδημία.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ