Χρήση μάσκας: ανευθυνότητα και ανωριμότητα πολιτών

Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020
Τροποποίηση: Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020

tired

Τείνει να γίνει συνήθεια η χρήση της μάσκας κάτω από την μύτη και οι απορίες για την σωστή χρήση των μέτρων προφύλαξης πληθαίνουν.

Σε τελική ανάλυση, αυτό που διαπιστώνει κανείς είναι ότι πολλοί το κάνουν για να αποφύγουν το πρόστιμο και όχι για να αντιμετωπίσουν τον ιό. Πρώτα - πρώτα δεν υπάρχει σεβασμός απέναντι στον συνάνθρωπο. Δεύτερον, υφίσταται αδιαφορία απέναντι σε όλους τους υπόλοιπους που θέλουν να προστατευθούν.

Αλήθεια, γιατί τόση ανευθυνότητα? Και σε τελική ανάλυση, αν θέλει κάποιος να ριψοκινδυνεύσει, γιατί πρέπει να αναγκάσει και τους άλλους να συρθούν σε αυτό το μαρτύριο?

Μας αρκούν οι φοβίες και οι κίνδυνοι από αυτή την πανδημία. Θα πρέπει να υποστούμε και την ανωριμότητα του καθενός?

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Yπαρχει ναι ιος αλλα και χρυσοχοηδιαση η μητσοτακοποιηση δηλ υπερβολη οπως σηληψη δημοσιογραφου γιατι τους ζητησε χαρτι απο εσαγγελεα να μπουν σπιτι του και μπηκαν χωρις χαρτι παραβιαση εξουσιας,στην δικη χρυσης αυγης λουσανε χτυπαγανε ειρηνικους πολιτες,στην μυιληνη σπαγανε ΙΧ οι ΔΙΑΣ ΚΛΠ ΚΛΠ.ΓΙΑΤΟ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ.Του 1955,1967-1974 με διωγμους δολοφονιες κλπ.ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ 20019-20
ΕΔΩ ΤΩΡΑ ναι στην μασκα οχι στην υπερβολη δηλ ο αλλος μονος του στην περιμετρικη η στα 500 μετρα ακτινα μονος γιατι να φορα μασκα μην κολησει τα δενδρα?.Απαντηστε?στην εξοχη βολτα μονος γιατι μασκα μην κολησει η αρκουδα?απαντηστε.
Και κατι ακομη, οταν ο εισαγγελεας κρινει και παραπεμπει πολιτες λογοκρινωντας γνωμες τους τοτε σημαινει προβλημα στο πολιτευμα μας.απαντηστε?
Προτεινε iatronet αλλαγη του αυταρχισου μασκας παντου,εκτος αν οπως δηλωσα σε εξοχη περιμετρικες και ακτινα 200 εως 500 και πανω μετρα.η εχω αδικο?παντως οχι χρυσοχοηδιαση και μητσοτακοποιηση.
Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ.
ΕΓΩ για το προφανες δεν ειμαι με κανενα βρωμιαρη δεν ανηκω πουθενα

Δυστυχώς θα πρέπει να υποστούμε και την ανευθυνότητα κάποιων που προκαλεί τόσους πολλούς κινδύνους...

Καλημέρα.

Γίνεται το ίδιο όπως και γινόταν και με την χρήση ζώνης αρχικά. Θα χρειαστεί ακόμη καιρός για να συνειδητοποιήσουν κάποιοι πως πρόκειται για την υγεία τους και τίποτε άλλο.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ