Τα κρούσματα είναι πολύ περισσότερα

Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020
tired

Δεν μπορεί τα κρούσματα να λιγοστεύουν στατιστικά και σε κάθε γειτονιά να αναφέρονται ατύπως πως ο τάδε ή ή τάδε νοσεί από κορωνοιό και το κάθε νοικοκυριό να αναφέρει τουλάχιστον ένα κρούσμα από συγγενή ή γνωστό του.

Εδώ το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο και η μη σωστή καταγραφή του σχετίζεται με την μη αναφορά των κρουσμάτων ή την διενέργεια τεστ.

Πιστεύω πως υπάρχει στην ουσία πολύ μεγάλο πρόβλημα και τα μέτρα θα έπρεπε να ληφθούν νωρίτερα και ειδικά από το καλοκαίρι και μετά. Τώρα είναι λίγο αργά για να πει κάποιος πως η κατάσταση ελέγχεται.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Είναι σίγουρο ότι τα κρούσματα είναι πολλαπλάσια. Το θέμα είναι ότι ακόμη και με τον εμβολιασμό δεν αναμένεται να τελειώσουμε μια καλή με την παρατεταμένη αυτή πανδημία. Η ιστορία έχει μέλλον....

Δεν ξέρω αν τα κρούσματα είναι περισσότερα ή όχι. Αυτό που βλέπουμε, είναι να χάνονται δεκάδες ανθρώπινες ζωές σε καθημερινή βάση.

Τα κρούσματα είναι σαφώς περισσότερα και η συχνότητα αναφορών μικρή. Για τον λόγο αυτό από την κυβέρνηση αναγγέλλονται και επιπρόσθετα μέτρα κατά την διάρκεια των εορτών...


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ