Μήδεια: η ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού και οι ασθενείς

Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021
Τροποποίηση: Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021

tired

Καλημέρα σε όλους και όλες!

Για μια ακόμη φορά το κράτος απέδειξε πως στην πρώτη κακουχία καταρρέει. Και μιλώ για μία κακοκαιρία που ήταν λίγο - πολύ προβλέψιμη. Πολλές περιοχές έμειναν για τουλάχιστον 36 ώρες χωρίς ρεύμα, ενώ πολλοί ασθενείς δεν μπόρεσαν για τον λόγο αυτό να έχουν τα στοιχειώδη για να προστατεύσουν την υγεία τους.

Τι μέρες ετούτες ο κρατικός μηχανισμός, και μόνο για τον λόγο ότι υπάρχουν χιλιάδες ασθενείς, θα έπρεπε να ήταν κατάλληλα προετοιμασμένος. Αποδείχθηκε όμως για μια ακόμη φορά κατώτερος των περιστάσεων.

Αν μη τι άλλο πως όχι μόνο για την αντιμετώπιση του κορωνοιού αλλά και για άλλα σοβαρά προβλήματα έδειξε την ανέπάρκειά του.

Εξού και το συνεχές lockdown, με δεδομένο ότι η χώρα και ειδικά το σύστημα Υγείας δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί σε επιδείνωση της κατάστασης.

Η Μήδεια έδειξε τις σοβαρές ελλείψεις σε όλα τα επίπεδα. Αλίμονο για τους ασθενείς....

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Παρόμοια κατάσταση δεν είχε ξαναζήσει ποτέ η χώρα. Το να μένουν δηλαδή νοικοκυριά για μέρες χωρίς ρεύμα μέσα σε φοβερό κρύο. Για δε τους ασθενείς και όσους είχαν ανάγκη, ποια πρόνοια ελήφθη? Και να σκεφθεί κανείς ότι περίμεναν την κακοκαιρία....

Τέτοια κατάντια είχε καιρό να ιδωθεί...

Αλλά είπαμε, σε αυτή τη χώρα περισσεύουν οι εκπλήξεις...

Καλημέρα!

Αγαπητοί εδώ ακόμη και σήμερα παραμένουν χωρίς ρεύμα περιοχές! Φανταστείτε το μέγεθος της τραγικής κατάστασης

Ήθελα να ξέρω πως θα ήταν η κατάσταση με ένα απρόβλεπτο γεγονός σε τούτη τη χώρα. Ήθελα μόνο. Αλλά καλύτερα να μην το σκέπτομαι...

Καλημέρα!

Φιάσκο και αποτυχία σε όλα τα επίπεδα. Είμαι ασθενής και πέρασα έναν μεγάλο Γολγοθά από το κρύο.

Η πρόληψη σε αυτή τη χώρα είναι ξεχασμένη λέξη. Το λιγότερο που μπορώ να πω!


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ