Πανδημία και προβληματισμός για την εξέλιξη της νόσου

Καλημέρα σε όλους και όλες!Όπως το βλέπω με την καραντίνα, καλό Πάσχα και βλέπουμε. Το θέμα είναι όμως πόσες αντοχές υπάρχουν ακόμη και πόση...

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021, 10:24
tired

Καλημέρα σε όλους και όλες!

Όπως το βλέπω με την καραντίνα, καλό Πάσχα και βλέπουμε. Το θέμα είναι όμως πόσες αντοχές υπάρχουν ακόμη και πόση αναμέτρηση θα υπάρξει με τον φόβο. Είναι τόσο πολλά αυτά που γράφονται για τον κορωνοιό και τις μεταλλάξεις του, τόσες πολλές οι διχογνωμίες για τα εμβόλια, που ο καθένας μπορεί να επηρεαστεί σημαντικά στην καθημερινότητά του που ούτως ή άλλως είναι περιορισμένη.

Όντας ασθενής εδώ και 31 χρόνια, με το νόσημά μου να είναι σε ύφεση, είναι η πρώτη φορά που ανησυχώ σοβαρά για το αν η κατάσταση της υγείας μου επιδεινωθεί όχι τόσο γιατί έχω μεγαλώσει και το ανοσοποιητικό αδυνατίσει, αλλά αν όλα αυτά που ακούω και διαβάζω καθημερινά για την πανδημία με κάνουν να αμφισβητήσω την πρόοδο που έχω κάνει μιας και τώρα ο κίνδυνος προέρχεται αποκλειστικά και μόνο από έναν ιό.

Θέλω να πω ότι η μονομέρεια και η εμμονή σε ένα θέμα εδώ και τόσους μήνες αλλάζει την οπτική ακόμη και σε αυτούς που έχουν συνηθίσει να ασχολούνται με το πρόβλημα της υγείας τους .Ας ελπίσουμε πως τα πράγματα θα αλλάξουν αν και δεν το βλέπω να γίνεται σύντομα.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ