Κορωνοϊός και αστυνομική βία

Δεν κάνεις αντίσταση όταν δεν φοράς την μάσκα, τουναντίον αποδεικνύεις ότι τουλάχιστον δεν ενδιαφέρεσαι για τον διπλανό σου. Σε κάθε περίπτωση βέβαια...

Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021, 10:02
Τροποποίηση: Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021, 10:04

tired

Δεν κάνεις αντίσταση όταν δεν φοράς την μάσκα, τουναντίον αποδεικνύεις ότι τουλάχιστον δεν ενδιαφέρεσαι για τον διπλανό σου.

Σε κάθε περίπτωση βέβαια δεν θα πρέπει να φτάσουμε σε νοσηρά φαινόμενα του τύπου καταγγελιών και καρφώματος ούτε βέβαια σε αστυνομική βία κατά πολιτών όπως η χθεσινή στην Νέα Σμύρνη, όταν πολίτες δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση από αστυνομικούς.

Η όλη υπόθεση με την COVID - 19 πρέπει να βοηθήσει όλους να γίνουν πιο προσεκτικοί αλλά πάνω απ΄όλα το κράτος να πάψει να συμπεριφέρεται ως δυνάστης. Εδώ πρόκειται για μία σοβαρή ασθένεια και όχι κρατική καταστολή. Αν αυτό δεν το καταλάβουν οι πάντες, τότε η αντιμετώπιση του κορωνοιού θα πάρει άλλη πορεία. Πάνω απ΄όλα όμως θα ξεφύγουμε συνολικά από τον στόχο που δεν είναι άλλος από το να προφυλαχθεί ο κόσμος και όχι να κυνηγά τους πάντες οι αστυνομία στις γειτονιές κα τα σοκάκια.

Εικόνες ντροπής που εκθέτουν για άλλη μια φορά το επίσημο κράτος.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ