Κορωνοϊός και αστυνομική βία

Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021
Τροποποίηση: Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021

tired

Δεν κάνεις αντίσταση όταν δεν φοράς την μάσκα, τουναντίον αποδεικνύεις ότι τουλάχιστον δεν ενδιαφέρεσαι για τον διπλανό σου.

Σε κάθε περίπτωση βέβαια δεν θα πρέπει να φτάσουμε σε νοσηρά φαινόμενα του τύπου καταγγελιών και καρφώματος ούτε βέβαια σε αστυνομική βία κατά πολιτών όπως η χθεσινή στην Νέα Σμύρνη, όταν πολίτες δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση από αστυνομικούς.

Η όλη υπόθεση με την COVID - 19 πρέπει να βοηθήσει όλους να γίνουν πιο προσεκτικοί αλλά πάνω απ΄όλα το κράτος να πάψει να συμπεριφέρεται ως δυνάστης. Εδώ πρόκειται για μία σοβαρή ασθένεια και όχι κρατική καταστολή. Αν αυτό δεν το καταλάβουν οι πάντες, τότε η αντιμετώπιση του κορωνοιού θα πάρει άλλη πορεία. Πάνω απ΄όλα όμως θα ξεφύγουμε συνολικά από τον στόχο που δεν είναι άλλος από το να προφυλαχθεί ο κόσμος και όχι να κυνηγά τους πάντες οι αστυνομία στις γειτονιές κα τα σοκάκια.

Εικόνες ντροπής που εκθέτουν για άλλη μια φορά το επίσημο κράτος.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Λυπηρό - πολύ λυπηρό να γίνονται όλα αυτά και να μην ασκούνται διώξεις κατά των αστυνομικών εκείνων που συστηματικά ξεπερνούν τα όρια....

Είναι ζήτημα χρόνου να ξεφύγει η κατάσταση. Και τότε δεν θα μιλά κανείς για τον ιό....

Καλημέρα σε όλους και όλες

Η τήρηση των μέτρων πρέπει να γίνεται με αλληλοσεβασμό αλλά πάνω απ΄όλα με την φροντίδα για τον πολίτη. Παρόμοιες σκηνές και εικόνες με χημικά και ξυλοδαρμών πολιτών δεν έχουν θέση στον γενικότερο σχεδιασμό για την καταπολέμηση της πανδημίας.

Καλημέρα!

έζησα από κοντά την αστυνομική βία και αυθαιρεσία χθες το πρωί και απόγευμα στη Νέα Σμύρνη. Μάλλον δεν έχουν καταλάβει στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πως εδώ δεν πρόκειται για καταστολή αλλά για αντιμετώπιση μίας ασθένειας!


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ