Αύξηση κρουσμάτων και καθυστερήσεις εμβολιασμών

Κάτι φαίνεται πως δεν πάει καλά με μέτρα διαχείρισης κατά του κορωνοιού. Πριν από λίγες ημέρες οι αρμόδιοι διαβεβαίωναν πως με το παρατεταμένο...

Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021, 09:42
Διαχειριστής

Κάτι φαίνεται πως δεν πάει καλά με μέτρα διαχείρισης κατά του κορωνοιού. Πριν από λίγες ημέρες οι αρμόδιοι διαβεβαίωναν πως με το παρατεταμένο lockdown και τους εμβολιασμούς θα έχουμε πτώση των κρουσμάτων.

Το αποτέλεσμα το βλέπουμε με άνω των 3 χιλ, κρουσμάτων. Από την άλλη μόλις τώρα ανακοινώνουν πως αυτή η εβδομάδα είναι και πως από την άλλη τα πράγματα θα αλλάξουν.

Ποιος όμως μπορεί να σιγουρευθεί ότι τα πράγματα θα κυλίσουν έτσι? Πως γίνεται και με τόσους εμβολιασμούς τα κρούσματα αντί να πέφτουν , αυξάνουν?

Οι ασθενείς, την ίδια στιγμή, αισθάνονται πολύ εκτεθειμένοι όταν θέλουν να επισκεφθούν ένα νοσοκομείο για να κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις από την στιγμή που τα νοσοκομεία είναι γεμάτα με COVID και οι ΜΕΘ δεν περισσεύουν.

Οι καθυστερήσεις στους εμβολιασμούς είναι πλέον γεγονός. Η απάντηση συνήθως είναι πως αυτό συμβαίνει και με την υπόλοιπη Ευρώπη. Και τι με αυτό?

Ο κόσμος ζητά πειστικές απαντήσεις και υπεύθυνη στάση. Ακόμη και αν τα γεγονότα από μ΄νο τους είναι δυσάρεστα. Ζητά εδώ και τώρα εξηγήσεις για την παρατεταμένη απομόνωσή του.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ