Η πρόσβαση των ασθενών στις δημόσιες δομές Υγείας είναι υποχρέωση του κράτους

Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2019
chr.pap

Ακούμε συχνά για δυσκολίες και προσκόμματα στην πρόσβαση των ασθενών στα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας. Καταγγελίες για ανεπαρκή παροχή υπηρεσιών βλέπουν το φως της δημοσιότητας και πρωτοσέλιδα για ελλείψεις στα δημόσια νοσοκομεία - κάτι που επιβεβαιώνουν και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι σε αυτά - μονοπωλούν την επικαιρότητα, καθιστώντας την χώρα ουραγό σε υπηρεσίες δημόσιας υγείας.

Το κράτος απουσιάζει επιδεικτικά ανεξαρτήτου κυβέρνησης. Οι υποχρεώσεις του περιορίζονται σε φρούδες ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο που δεν έρχεται ποτέ. Και όμως το κράτος είναι αυτό που έχει την υποχρέωση να παρέχει πρώτο υπηρεσίες υγείας και όχι οι ιδιώτες. Αυτό να το βάλουν καλά στο μυαλό τους όλοι όσοι εθελοτυφλούν στην ανεπαρκή πρόσβαση των ασθενών στην δημόσια υγεία. Να το εμπεδώσουν και να πάψουν να δίνουν στην δημοσιότητα ψεύτικα στοιχεία που ωραιοποιούν την θλιβερή εικόνα με τα ράντζα και τις ανηλεείς απλήρωτες εφημερίες των γιατρών.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Το πιο εξοργιστικό απ΄όλα είναι που θεωρούν πως η κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία είναι από βελτιωμένη μέχρι πολύ καλή και μάλιστα το πιστεύουν κιόλας!

Καλημέρα σας και χρόνια πολλά!

Πολύ καλά κάνετε και το υπενθυμίζετε αυτό γιατί φαίνεται πως κάποιοι το έχουν ξεχάσει οριστικά! Οι εικόνες από τα δημόσια νοσοκομεία μόνο θλίψη προκαλούν αλλά και οργή όταν οι ιθύνοντες παρουσιάζουν βελτιωμένη την κατάσταση.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ