Το Βήμα του ΑσθενήΓενικές ΣυζητήσειςΠροσωπική Ιστορία

Πρόβλημα υγείας και μάχη με τον χρόνο

Απάντηση στο θέμα
Εκτύπωση
Χρήστες αυτή τη στιγμή: 8941 επισκέπτες - 2 συνδεδεμένοι  
Θέματα που έχω συνεισφέρει ή ακολουθώ
Προβολή

tired
Μέλος

Εγγραφή: 21/11/2014
Δημοσιεύσεις: 1292

Δημοσίευση: 5 Ιανουαρίου 2018

Επειδή μου έτυχε προσωπικά σημαντικό πρόβλημα υγείας πριν πολλά χρόνια, έχω την δυνατότητα να σας μιλήσω για την εμπειρία που αποκόμισα. Συνήθως μετά από κάποιο πρόβλημα υγείας μας πιάνει πανικός. Στην περίπτωσή μου αυτό συνέβει για λίγο, την στιγμή που είχα άλλα θέματα να αντιμετωπίσω, όπως για παράδειγμα την διευθέτηση της σχέσης με την σύντροφό μου. Μιας και αυτό επιλύθηκε με δυσμενή τρόπο, η απομόνωση θα μπορούσε να με εγκλωβίσει σε μεγάλο βαθμό. Τουναντίον όμως, η ασθένεια με όπλισε με υπομονή και ψυχραιμία, με θάρρος και καρτερία. Δεν θα έλεγα ότι το περιβάλλον μου δεν με βοήθησε. Όμως το μεγάλο στοίχημα ήταν με τον χρόνο. Και ο χρόνος πέρασε αφήνοντας πίσω τις οδυνηρές εμπειρίες. Παράθυρο αισιοδοξίας άνοιξε και πάλι. Στο μεταξύ η ζωή δεν περίμενε. Έπρεπε να δουλέψω και να αντισταθώ στο πρόβλημα. Αυτό και έγινε. Στο τέλος, 28 σχεδόν χρόνια μετά, οφείλω να ομολογήσω ότι η μάχη κερδήθηκε. Αν μάλιστα δεν υπήρχαν και οι νέες έγνοιες, θα μπορούσε κανείς να πει πως ο αγώνας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Γι΄αυτό σας λέω, μην το βάζετε κάτω, ενργοποιηθείτε και κάντε τον χρόνο σύντροφό σας. Τα αποτελέσματα είναι πάντα θετικά. Αυτό που απασχολεί δεν είναι το ίδιο το πρόβλημα άλλα οι παρενέργειες που δημιουργεί.

  • Απάντηση

Απαντήσεις

chr.pap
Μέλος

Εγγραφή: 6/6/2014
Δημοσιεύσεις: 960

#1 Δημοσίευση: 5 Ιανουαρίου 2018

Η μάχη με τον χρόνο είναι ότι συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις. Ο χρόνος μπορεί να μετρήσει ανάποδα αν δεν γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες. Πάνω απ΄όλα όμως μπορεί να μας στερήσει την δυνατότητα να αντιδράσουμε αν έχουμε κλειστεί απλά στον εαυτό μας. Η εξωστρέφεια είναι σημαντικό στοιχείο και παράγοντας.

  • Απάντηση
Απάντηση στο θέμα
Menu

Σήμερα στο iatronet.gr

Περίεργα στοιχεία για τον ανθρώπινο οργανισμόΠερίεργα στοιχεία για τον ανθρώπινο οργανισμό

Ο ανθρώπινος οργανισμός είναι εκπληκτικός. Δείτε εντυπωσιακά στοιχεία που ενδεχομένως δεν γνωρίζετε.... Περισσότερα »

Χάρης Ρώμας: Γιατί δεν άσκησα την ΙατρικήΧάρης Ρώμας: Γιατί δεν άσκησα την Ιατρική

Ο δημοφιλής ηθοποιός εξηγεί στο Iatronet τους λόγους που τον έκαναν να επιλέξει το θεατρικό σανίδι από το λειτούργημα του γιατρού, αλλά και την εμπειρία ... Περισσότερα »

Οι 5 καλύτερες αφροδισιακές τροφές για υψηλότερη ερωτική επιθυμίαΟι 5 καλύτερες αφροδισιακές τροφές για υψηλότερη ερωτική επιθυμία

Ποια επίδραση έχει στο σώμα και στη διάθεση η συνήθεια της καθημερινής κατανάλωσης του ροφήματος.... Περισσότερα »

Τι τύπο δέρματος έχω;Τι τύπο δέρματος έχω;

Tο δέρμα έχει 5 τύπους. Κανονικό, Ξηρό, λιπαρό, μεικτό και ευαίσθητο. Εδώ θα σας βοηθήσουμε να μάθετε τι τύπο δέρματος έχετε.... Περισσότερα »

Eνδεικτικές ασκήσεις πιλάτες για άτομα με οστεοπόρωσηVideo - Eνδεικτικές ασκήσεις πιλάτες για άτομα με οστεοπόρωση

Η άσκηση είναι σημαντική τόσο για την πρόληψη της οστεοπόρωσης όσο και για την θεραπεία της. Μέσω αυτής βελτιώνεται η οστική πυκνότητα, η μυϊκή δύναμη, η ισορροπία και η στάση του σώματος. Πολύ συχνά ... Δείτε το video

Προβολή
Προβολή
© iatronet.gr 1999-2019  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης
close

Ακολουθήστε το κανάλι μας στο YouTube