Το Βήμα του ΑσθενήΓενικές ΣυζητήσειςΠροσωπική Ιστορία

Δημόσια Υγεία και ασθενείς

Απάντηση στο θέμα
Εκτύπωση
Χρήστες αυτή τη στιγμή: 8842 επισκέπτες - 1 συνδεδεμένοι  
Θέματα που έχω συνεισφέρει ή ακολουθώ
Προβολή

fzai
Μέλος

Εγγραφή: 20/5/2014
Δημοσιεύσεις: 896

Δημοσίευση: 6 Νοεμβρίου 2018

Κάθε προσωπική ιστορία είναι σεβαστή. Ακόμη και αυτοί που ως κατά φαντασίαν ασθενείς τραβιούνται κάθε λίγο και λιγάκι στα δημόσια νοσοκομεία, έχουν να αφηγηθούν τις εμπειρίες τους από την παραμονή τους σε αυτά, να μιλήσουν για τις συνθήκες περίθαλψης και τους λόγους που τους ώθησαν να καταφύγουν εκεί, ως ύστατη κίνηση για να τους λυθούν οι απορίες.

Όλοι λίγο πολύ έχουμε να πούμε και από κάτι αναφορικά με την περίθαλψη, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, για όλους και για όλα. Αυτό που ξεχωρίζει, δεν είναι τόσο ο πόνος και η ανησυχία, παρά το μέγεθος του άγχους που μας διακατέχει κατά την νοσηλεία, σε μια χώρα όπου το εθνικό σύστημα Υγείας έχει παραλύσει και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία, που παλεύουν να τα κρατήσουν σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο.

Οι προσωπικές ιστορίες είναι πολλές, από τις ελλείψεις κλινών και κλινοσκεπασμάτων, μέχρι την απουσία χειριστών ειδικών μηχανημάτων που αγοράστηκαν με χρήματα του ελληνικού λαού. Από τις απίστευτες καθυστερήσεις για να χειρουργηθεί κανείς, μέχρι τα μετά από 6 μήνες ραντεβού για να μας δουν και να μας εξετάσουν.

Οι προσωπικές ιστορίες λοιπόν είναι αμέτρητες. Απομένει να δούμε πως και με ποιο τρόπο θα προασπίσει το επίσημο κράτος την Δημόσια Υγεία. Αν μπορεί πλέον να το κάνει.

  • Απάντηση

Απαντήσεις

chr.pap
Μέλος

Εγγραφή: 6/6/2014
Δημοσιεύσεις: 945

#1 Δημοσίευση: 6 Νοεμβρίου 2018

Καλημέρα σε όλη την παρέα!

Η Δημόσια Υγεία μας έχει τελειώσει. Αυτό που συμβαίνει δεν είναι παρά ένας καθημερινός εφιάλτης για εργαζομένους και ασθενείς στα δημόσια νοσοκομεία.

Λυπηρό αλλά πραγματικότητα!

  • Απάντηση
Απάντηση στο θέμα
Menu

Σήμερα στο iatronet.gr

Τα νέα ακουστικά βαρηκοΐας που καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ (πίνακας)Τα νέα ακουστικά βαρηκοΐας που καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ (πίνακας)

Την κάλυψη 3.358 νέων προϊόντων, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού. Οι προϋποθέσεις χορήγησης στους δικαιούχους. Η συχνότητα των προβλημάτων ... Περισσότερα »

Προβλήματα υγείας που προκαλούνται από ανεπάρκεια σεληνίουΠροβλήματα υγείας που προκαλούνται από ανεπάρκεια σεληνίου

Ποια είναι τα αρχικά συμπτώματα της έλλειψης αυτής της θρεπτικής ουσίας και ποιες ομάδες κινδυνεύουν από ανεπάρκεια.... Περισσότερα »

Μανταρίνι: Οφέλη στην υγεία και λίγες θερμίδεςΜανταρίνι: Οφέλη στην υγεία και λίγες θερμίδες

Τα οφέλη του μανταρινιού είναι πολύ λιγότερο γνωστά, σε σύγκριση με τα πορτοκάλια, ωστόσο, είναι πραγματικά εντυπωσιακά.... Περισσότερα »

Kαταστροφoλογία: Πώς να σταματήσετε να σκέφτεστε το χειρότερο σενάριοKαταστροφoλογία: Πώς να σταματήσετε να σκέφτεστε το χειρότερο σενάριο

Ο στόχος ενός θεραπευτή είναι να βοηθήσει να εκτιμάτε πιο ψύχραιμα της καταστάσεις.... Περισσότερα »

LIVE μετάδοση Λαπαροσκοπικής κολεκτομήςVideo - LIVE μετάδοση Λαπαροσκοπικής κολεκτομής

Στο πλαίσιο του 4ου κύκλου σεμιναρίων Λαπαροσκοπικών Κολεκτομών μεταδίδεται ζωντανά χειρουργική επέμβαση Λαπαροσκοπικής κολεκτομής από την αίθουσα χειρουργείου του Δ.Θ.Κ.Α. Υγεία 13:00 - 17:00. Η ... Δείτε το video

Προβολή
Προβολή
© iatronet.gr 1999-2019  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης
close

Ακολουθήστε το κανάλι μας στο YouTube