Δημόσια νοσοκομεία και περίθαλψη

Θέλω να πιστεύω ότι οι συνθήκες στα δημόσια νοσοκομεία παρόλο που δεν έχουν βελτιωθεί, εντούτοις λόγω των γενναίων προσπαθειών που καταβάλλει το...

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018, 11:01
Τροποποίηση: Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018, 11:17

chr.pap

Θέλω να πιστεύω ότι οι συνθήκες στα δημόσια νοσοκομεία παρόλο που δεν έχουν βελτιωθεί, εντούτοις λόγω των γενναίων προσπαθειών που καταβάλλει το ιατρο-νοσηλευτικό προσωπικό έχουν αλλάξει σε σχέση με τα παλιά τα χρόνια και με δεδομένο ότι απουσιάζουν πολλές φορές ακόμη και βασικά είδη περίθαλψης.

Από την εμπειρία μου σε νοσηλεία πριν από πολλά χρόνια, αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση ήταν η προθυμία του νοσηλευτικού πρσωπικού αλλά και οι μεγάλες προσπάθειες για να σε εξυπηρετήσουν. Υπήρχαν βέβαια πάντα προβλήματα λόγω του ότι κάποιοι δεν αντιλαμβάνονταν την σημασία της δουλειάς τους, όμως σε γενικές γραμμές οι εντυπώσεις ήταν θετικές.

Τα δημόσια νοσοκομεία θέλουν απλά να υποστηριχθούν περαιτέρω από το κράτος και όχι να υποσκάπτονται τεχνηέντως.

Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό μοχθούν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Θα πρέπει λοιπόν και οι ασθενείς με τους οικείους τους να βοηθήσουν στην όλη κατάσταση. Γιατί μόνο έτσι μπορούν να καλυφθούν οι υφιστάμενες ατέλειες.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ