Πότε χτυπά η ασθένεια

Η ασθένεια έρχεται όταν αφήνεται κανείς εκτεθειμένος στο άγχος και το στρές σε καθημερινή βάση, όταν δεν βρίσκει τις απαραίτητες λύσεις για να...

Τρίτη, 16 Απριλίου 2019, 14:51
Τροποποίηση: Τρίτη, 16 Απριλίου 2019, 14:58

fzai

Η ασθένεια έρχεται όταν αφήνεται κανείς εκτεθειμένος στο άγχος και το στρές σε καθημερινή βάση, όταν δεν βρίσκει τις απαραίτητες λύσεις για να προστατεύσει τον εαυτό του. Θα μου πείτε, πως είναι δυνατόν να γίνει αυτό όταν η ζωή από μόνη της είναι ένα διαρκές σπαμπανεύασμα και εναλλαγή συναισθημάτων, όταν στις δοσοληψίες επικρατεί το ποιος θα κερδίσει τις εντυπώσεις?

Η ασθένεια παραμονεύει και χτυπά ακριβώς εκείνη τη στιγμή που κανείς δεν το περιμένει. Προτιμότερο είναι λοιπόν να προφυλάσσει κανείς τον εαυτό του και να μην γίνεται έρμαιο των καταστάσεων. Όλοι θέλουν να κυριαρχήσουν, να νικήσουν σε όλα τα επίπεδα, ικανοποιώντας βασικές ανάγκες της ανταγωνιστικής επιβίωσης. Όλοι επιθυμούν να ανέβουν τα σκαλοπάτια της ιεραρχίας, στοχεύοντας σε περισσότερα χρήματα και υλικές απολαύσεις.

Ξεχνούν όμως την ασθένεια που καραδοκεί όταν το άγχος συσσωρεύεται και τους κατακυριεύει. Και όταν την θυμούνται είναι συνήθως αργά.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ