Δεν σταματάμε ποτέ!

Το πρόβλημα με την ασθένεια δεν είναι ότι αρχικά σου κόβει τα πόδια και σου δημιουργεί φοβίες αλλά το ότι σου αλλάζει τον ψυχικό κόσμο, τροποποιώντας...

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019, 12:10
tired

Το πρόβλημα με την ασθένεια δεν είναι ότι αρχικά σου κόβει τα πόδια και σου δημιουργεί φοβίες αλλά το ότι σου αλλάζει τον ψυχικό κόσμο, τροποποιώντας τις ώς τώρα αντιδράσεις.

Ο χρόνος μετρά διαφορετικά και πολλές φορές αισθάνεσαι σα να σταμάτησε. Την ίδια στιγμή που συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα, για τους άλλους η ρουτίνα συνεχίζεται χωρίς σταματημό. Πρέπει να είναι κανείς πολύ κοντινός σου για να παρακολουθήσει στενά την πορεία σου. Κάποτε μάλιστα παύουν και οι δικλείδες ασφαλείας και το βάρος πέφτει εξ ολοκλήρου πάνω σου. Η μοναξιά κυριαρχεί και ο φόβος για το άγνωστο επικτρατεί στα συναισθήματα και την σκέψη.

Μέχρι που βρίσκεις κάτι να σου τραβήξει το ενδιαφέρον για να προχωρήσεις στην ζωή. Αυτό μπορεί να είναι από μια κουβέντα παρακίνησης μέχρι μία ανέλπιστη έκπληξη.

Στη ζωή ποτέ δεν πρέπει να λες πως ”όλα τελείωσαν” και ειδικά στην περίπτωση εμφάνισης μιας ασθένειας. Τουναντίον χρειάζεται να μαζέψεις τα κομμάτια σου και να συνεχίσεις να περπατάς.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ