Και μετά τις 27 Απριλίου τι?

Όλη αυτή η απομόνωση εντός του σπιτιού αργά ή γρήγορα κάποια στιγμή θα περάσει και η βασική σκέψη θα προσανατολίζεται στον τρόπο που θα βγούμε από...

Πέμπτη, 09 Απριλίου 2020, 10:14
tired

Όλη αυτή η απομόνωση εντός του σπιτιού αργά ή γρήγορα κάποια στιγμή θα περάσει και η βασική σκέψη θα προσανατολίζεται στον τρόπο που θα βγούμε από όλη αυτήν κρίση γιατί είναι σίγουρο πως θα υπάρξει συνέχεια.

Η σκέψη μου καθημερινά εστιάζεται στην επόμενη μέρα της καραντίνας, που όμως γεννά πολλά ερωτήματα.

Μην ξεχνάμε ότι μετά το πρόσκαιρο διάλειμμα του καλοκαιριού, αναμένεται νέο κύμα από το ερχόμενο φθινόπωρο και αν δεν έχει βρεθεί το εμβόλιο κατά του κορωνοιού - που είναι και το πιο πιθανό - ένας νέος κύκλος απομόνωσης θα αρχίσει εκ νέου.

Βέβαια μπορεί να μην επαναληφθούν σκηνές μέ έρημους δρόμους, κανείς όμως δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την επόμενη μέρα.

Με αγωνία και ενδιαφέρον αναμένονται οι αποφάσεις μετά τις 27 Απριλίου για το πως δηλαδή και με ποιό τρόπο θα βγούμε από την καραντίνα. Με δεδομένο πάντα ότι δεν θα υπάρξει κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων.

Έχουμε πλέον περάσει σε άλλη εποχή. Τουλάχιστον για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Ας μην βιαστούμε να θεωρήσουμε ότι στα τέλη Απριλίου όλα θα αλλάξουν.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ