Κορωνοϊός: κρίσιμο το επόμενο χρονικό διάστημα

Αυτό που παρατηρεί κανείς με την πρώτη πρόχειρη ματιά είναι ότι οι πολίτες - παρά το γεγονός ότι υπάρχει συνεχής ροή ενημέρωσης για τον κορωνοϊό -...

Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020, 10:14
Τροποποίηση: Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020, 10:18

tired

Αυτό που παρατηρεί κανείς με την πρώτη πρόχειρη ματιά είναι ότι οι πολίτες - παρά το γεγονός ότι υπάρχει συνεχής ροή ενημέρωσης για τον κορωνοϊό - δεν παίρνουν τα κατάλληλα μέτρα προστασίας ούτε και διατηρούν την κατάλληλη απόσταση μεταξύ τους.

Τώρα λοιπόν που τα περιοριστικά μέτρα θα αρθούν, αναμένεται να ζήσουμε και πάλι δύσκολες καταστάσεις. Πιστεύω ότι οι καταστάσεις που θα ζήσουμε θα είναι αντίστοιχες με αυτές των προηγούμενων εβδομάδων όπου στην κυριολεξία δεν ήξερε κανείς τι θα συμβεί στην συνέχεια.

Το θέμα είναι να βγούμε από αυτή την καραντίνα ασφαλείς και περισσότερο ενημερωμένοι ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σωστά στα νέα δεδομένα.

Ο κίνδυνος διασποράς του κορωνοϊού εξακολουθεί να είναι μεγάλος και εξαρτάται από όλους μας η πορεία του. Μέχρι στιγμής τα καταφέραμε σχετικά καλά. Απομένει να δούμε τι θα γίνει από την επόμενη εβδομάδα και μετά. Ένα διάστημα που θα είναι κρίσιμο για όλους.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ