Έλλειψη σεβασμού προς τις ευπαθείς ομάδες

Όλη αυτή η προσπάθεια που καταβλήθηκε το προηγούμενο χρονικό διάστημα κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα επειδή κάποιοι θεωρούν ότι όλα πέρασαν και...

Πέμπτη, 14 Μαΐου 2020, 11:30
fzai

Όλη αυτή η προσπάθεια που καταβλήθηκε το προηγούμενο χρονικό διάστημα κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα επειδή κάποιοι θεωρούν ότι όλα πέρασαν και είναι έτοιμοι να αποδράσουν με την πρώτη ευκαιρία, μη λαμβάνοντας τα παραμικρά μέτρα προστασίας και κυκλοφορώντας ανεξέλεγκτα σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους.

Αυτό που είναι λυπηρό έχει να κάνει με την αδιαφορία πολλών απέναντι στην πανδημία του κορωνοιού, θεωρώντας ότι τώρα που μπαίνει καλοκαίρι και η θερμοκρασία αυξάνει αλματωδώς το πρόβλημα έχει λήξει και η αντίστροφη μέτρηση προς την επιστροφή στην κανονικότητα έχει αρχίσει.

Δεν υπάρχει έστω ο σεβασμός προς τις ευπαθείς ομάδες, προς τους ασθενείς και τους ηλικιωμένους. Λες και δεν έγινε τίποτε για πολλούς. Λες και το προηγούμενο χρονικό διάστημα ήταν απλά ένα σύντομο κακό όνειρο. Λυπηρό να σκέφτεσαι πως αρκετοί είναι αυτοί που δεν έχουν συνειδητοποιήσει πως τα πράγματα έχουν αλλάξει κατά πολύ και ζουν στον δικό τους κόσμο.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ