Περίεργη καθημερινότητα

Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020
Διαχειριστής

Είναι όντως πολύ περίεργο που έχει αλλάξει σε τέτοιο βαθμό η καθημερινότητά μας, που αναγκαζόμαστε να κυκλοφορούμε με μάσκες και αντισηπτικά.

Είναι περίεργο γιατί ποτέ στο παρελθόν δεν είχαμε κληθεί να αντιμετωπίσουμε παρόμοια κατάσταση, παρά το γεγονός ότι και ιώσεις υπήρχαν και σοβαρές ασθένειες.

Τώρα όμως που εάμαστε αναγκασμένοι να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, αναπόφευκτα καλούμαστε να ζήσουμε διαφορετικά.

Ειδικά οι ασθενείς με χρόνια νοσήματα πρπεπει να είναι απόλυτα προσεκτικοί και να ακολυθούν τις εντολές του γιατρού τους.

Ας ελπίσουμε ότι η κατάσταση θα αλλάξει και θα επιστρέψουμε ξανά στην ομαλότητα. Υπάρχει όμως δρόμος ακόμη. Αν τα καταφέρουμε τώρα, η κατάσταση θα αλλάξει προς το καλύτερο. Αν όχι, τότε θα χρειαστεί να περιμένουμε ακόμη για να βελτιωθεί.

Σε κάθε περίπτωση όμως θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Καλημέρα!

Θα υπομένουμε για καιρό ακόμη. Το εμβόλιο θα μπορούσε να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση αλλά θα πρέπει πρώτα να δούμε πότε θα παρασκευαστεί.

Κατά τα άλλα, θα συνηθίσουμε κάποια στιγμή.

Συμφωνώ απόλυτα. Είναι όντως μια περίεργη καθημερινότητα. Θα πρέπει όμως να το συνηθίσουμε όλο αυτό καθώς θα κρατήσει καιρό. Αν δε έρθει και το δεύτερο κύμα από τον Οκτώβρη και χωρίς εμβόλιο, τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ. Υπομονή.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ