Η μάσκα δεν είναι παιχνίδι!

Εντόπισα σήμερα νωρίς το πρωί οδηγώντας ανθρώπους που όχι απλά φορούσαν λάθος την προστατευτική μάσκα αλλά επιδίδονταν σε φιγουρατζίδικες πράξεις για...

Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020, 10:46
chr.pap

Εντόπισα σήμερα νωρίς το πρωί οδηγώντας ανθρώπους που όχι απλά φορούσαν λάθος την προστατευτική μάσκα αλλά επιδίδονταν σε φιγουρατζίδικες πράξεις για να δείξουν ότι δεν επηρεάζονται από την πανδημία.

Έτσι, οδηγός είχε κρεμάσει την μάσκα του στον εσωτερικό καθρέφτη θέλοντας να δείξει δεν ξέρω και εγώ τι. Άλλος την κρατούσε στο χέρι ανεμίζοντας την λες και είναι κάποιο παλιόχαρτο που ετοιμάζεται να πετάξει.

Υπήρχαν βέβαια και κάποιοι που φαινόταν ότι ήξεραν να την χρησιμοποιούν σωστά. Τι θέλω να πω με όλα αυτά? Ότι μάλλον επικρατεί ένα αλαλούμ και οι περισσότεροι δεν είναι καλά ενημερωμένοι για την χρήση της μάσκας.

Η μάσκα όταν χρησιμοποιείται σωστά μπορεί να έχει πολύ θετικά αποτελέσματα. Δυστυχώς όμως καθώς φαίνεται πολλοί δεν το γνωρίζουν αυτό ή τουλάχιστον δεν θέλουν να ξέρουν. Ας θυμούνται όμως ότι σε αυτή την περίοδο η χρήση της είναι απαραίτητη. Και πως δεν είναι παιχνίδι.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ