Η μάσκα δεν είναι παιχνίδι!

Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020
chr.pap

Εντόπισα σήμερα νωρίς το πρωί οδηγώντας ανθρώπους που όχι απλά φορούσαν λάθος την προστατευτική μάσκα αλλά επιδίδονταν σε φιγουρατζίδικες πράξεις για να δείξουν ότι δεν επηρεάζονται από την πανδημία.

Έτσι, οδηγός είχε κρεμάσει την μάσκα του στον εσωτερικό καθρέφτη θέλοντας να δείξει δεν ξέρω και εγώ τι. Άλλος την κρατούσε στο χέρι ανεμίζοντας την λες και είναι κάποιο παλιόχαρτο που ετοιμάζεται να πετάξει.

Υπήρχαν βέβαια και κάποιοι που φαινόταν ότι ήξεραν να την χρησιμοποιούν σωστά. Τι θέλω να πω με όλα αυτά? Ότι μάλλον επικρατεί ένα αλαλούμ και οι περισσότεροι δεν είναι καλά ενημερωμένοι για την χρήση της μάσκας.

Η μάσκα όταν χρησιμοποιείται σωστά μπορεί να έχει πολύ θετικά αποτελέσματα. Δυστυχώς όμως καθώς φαίνεται πολλοί δεν το γνωρίζουν αυτό ή τουλάχιστον δεν θέλουν να ξέρουν. Ας θυμούνται όμως ότι σε αυτή την περίοδο η χρήση της είναι απαραίτητη. Και πως δεν είναι παιχνίδι.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Καλημέρα!

...Και που να δείτε κάτι άλλους που φορούν την μάσκα ως περιβραχιόνιο!

Κωμικοτραγικές εικόνες ενός λαού που δεν γνωρίζει πως να τηρεί στοιχειώδη μέτρα προστασίας....

Προφανώς δυστυχώς για κάποιους είναι παιχνίδι... Αν δεν ήταν έτσι δεν θα βλέπαμε αυτές τις θλιβερές εικόνες που μας εκθέτουν ως χώρα και νοοτροπία...


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ