Το Βήμα του ΑσθενήΓενικές ΣυζητήσειςΠροσωπική Ιστορία

Οι συζητήσεις για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού

Απάντηση στο θέμα
Εκτύπωση
Χρήστες αυτή τη στιγμή: 5695 επισκέπτες - 3 συνδεδεμένοι  
Θέματα που έχω συνεισφέρει ή ακολουθώ
Προβολή

tired
Μέλος

Εγγραφή: 21/11/2014
Δημοσιεύσεις: 1387

Δημοσίευση: 14 Οκτωβρίου 2020
Τροποποίηση: 14 Οκτωβρίου 2020

Αφορά: Γρίπη

Το θέμα είναι να πληροφορηθούν οι πολίτες για την εξεύρεση και προσφορά του εμβολίου από το νέο έτος και όχι γενικά και αόριστα να μιλούν οι Αρχές για κάποιο εμβόλιο που θα έρθει κάποια στιγμή μετά από καιρό, γιατί αυτό γεμίζει τους πολίτες με ανασφάλεια.

Διαβάζοντας τον ξένο τύπο, βλέπω ότι γίνονται ήδη πολλές συζητήσεις για το αύριο του εμβολίου, για το πως και πότε θα εμβολιαστεί ο κόσμος αλλά πάνω απ΄όλα για το ποιοι θα εμβολιαστούν στην αρχή.

Είναι σίγουρο λοιπόν, απ΄όσα διαβάζω, ότι προτεραιότητα θα δοθεί στις ομάδες υψηλού κινδύνου. Αυτό σημαίνει ότι οι υπόλοιποι θα πρέπει να περιμένουν.

Στην πράξη λοιπόν δεν θα αλλάξουν και πολλά πράγματα με τους πρώτους εμβολιασμούς. Τώρα, αναφορικά με τις παρενέργειες του εμβολίου, και τις πιθανές παράπλευρες απώλειες, όλα τίθενται σε συζήτηση.

Ας περιμένουμε όμως καλύτερα να δούμε τι θα γίνει. Γιατί όντως έχουμε ακόμη να διατρέξουμε μεγάλο Μαραθώνιο ενόψει και του επερχόμενου χειμώνα.

  • Απάντηση

Απαντήσεις

chr.pap
Μέλος

Εγγραφή: 6/6/2014
Δημοσιεύσεις: 1039

#1 Δημοσίευση: 14 Οκτωβρίου 2020

Ναι όντως μπορώ και εγώ να το διαβεβαιώσω ότι στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες γίνονται πολλές συζητήσεις για το τι θα γίνει μετά τον εμβολιασμό. Πρέπει λοιπόν και εδώ να ξεκινήσει αυτός ο διάλογος για τον επιτυχή προγραμματισμό των εμβολιασμών ανά κατηγορία και πάθηση. Έχουμε χρόνο μεν, είναι πολλές οι ομάδες υψηλού κινδύνου δε, οι οποίες πρέπει να καθοριστούν. .

  • Απάντηση
Απάντηση στο θέμα
Menu

Σύνδεσμοι διαφημιζομένων

Σήμερα στο iatronet.gr

ΕΛΣΤΑΤ: 3.220 περισσότεροι νεκροί σε έναν μήναΕΛΣΤΑΤ: 3.220 περισσότεροι νεκροί σε έναν μήνα

Η έκθεση αφορά το διάστημα από την αρχή Νοεμβρίου έως την αρχή Δεκεμβρίου, όταν τα νοσοκομεία κατακλύζονταν από ασθενείς με CoViD-19.... Περισσότερα »

516 νέες λοιμώξεις από κορωνοϊό - 27 ακόμη θάνατοι516 νέες λοιμώξεις από κορωνοϊό - 27 ακόμη θάνατοι

Από τα κρούσματα που ανακοινώθηκαν σήμερα από τον ΕΟΔΥ, τα 230 αφορούν την Αττική και τα 43 τη Θεσσαλονίκη.... Περισσότερα »

Αθηνά Λινού στο Iatronet: Πιθανή νέα έξαρση της επιδημίας τον ΦεβρουάριοΑθηνά Λινού στο Iatronet: Πιθανή νέα έξαρση της επιδημίας τον Φεβρουάριο

Ανεπαρκή τα τεστ που διενεργούνται. Όσο λιγότερα είναι τα μέτρα, τόσο περισσότερα είναι τα κρούσματα.... Περισσότερα »

Υγεία: Πώς να θέσουμε ρεαλιστικούς στόχουςΥγεία: Πώς να θέσουμε ρεαλιστικούς στόχους

Επειδή μπορεί να έχετε βαρεθεί να βάζετε στόχους, να απογοητεύεστε και να τα παρατάτε, ας δούμε πώς θα τα καταφέρετε αυτή τη φορά.... Περισσότερα »

Απολογισμός του 4ου Pharma Transformation – Covid-19 Deep diveVideo - Απολογισμός του 4ου Pharma Transformation – Covid-19 Deep dive

Σε μία κρίσιμη συγκυρία και εν μέσω της σοβαρής κρίσης Δημόσιας Υγείας που βιώνει η χώρα και ο πλανήτης, το Iatronet.gr διοργάνωσε – για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά – τo Συνέδριο Pharma Transformation. Κατά ... Δείτε το video

Προβολή
© iatronet.gr 1999-2020  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης
close

Ακολουθήστε το κανάλι μας στο YouTube