Οι συζητήσεις για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού

Το θέμα είναι να πληροφορηθούν οι πολίτες για την εξεύρεση και προσφορά του εμβολίου από το νέο έτος και όχι γενικά και αόριστα να μιλούν οι Αρχές...

Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020, 10:04
Τροποποίηση: Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020, 10:07

tired

Το θέμα είναι να πληροφορηθούν οι πολίτες για την εξεύρεση και προσφορά του εμβολίου από το νέο έτος και όχι γενικά και αόριστα να μιλούν οι Αρχές για κάποιο εμβόλιο που θα έρθει κάποια στιγμή μετά από καιρό, γιατί αυτό γεμίζει τους πολίτες με ανασφάλεια.

Διαβάζοντας τον ξένο τύπο, βλέπω ότι γίνονται ήδη πολλές συζητήσεις για το αύριο του εμβολίου, για το πως και πότε θα εμβολιαστεί ο κόσμος αλλά πάνω απ΄όλα για το ποιοι θα εμβολιαστούν στην αρχή.

Είναι σίγουρο λοιπόν, απ΄όσα διαβάζω, ότι προτεραιότητα θα δοθεί στις ομάδες υψηλού κινδύνου. Αυτό σημαίνει ότι οι υπόλοιποι θα πρέπει να περιμένουν.

Στην πράξη λοιπόν δεν θα αλλάξουν και πολλά πράγματα με τους πρώτους εμβολιασμούς. Τώρα, αναφορικά με τις παρενέργειες του εμβολίου, και τις πιθανές παράπλευρες απώλειες, όλα τίθενται σε συζήτηση.

Ας περιμένουμε όμως καλύτερα να δούμε τι θα γίνει. Γιατί όντως έχουμε ακόμη να διατρέξουμε μεγάλο Μαραθώνιο ενόψει και του επερχόμενου χειμώνα.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ