Επιτυχής η έκτη ημερίδα του iatronet.gr για τα βιο-ομοειδή!

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η έκτη ημερίδα του iatronet.gr, που είχε ως θέμα τα βιο-ομοειδή φάρμακα. Στην ημερίδα, που διοργανώθηκε το Σάββατο 28/4...

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018, 10:29
Διαχειριστής

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η έκτη ημερίδα του iatronet.gr, που είχε ως θέμα τα βιο-ομοειδή φάρμακα. Στην ημερίδα, που διοργανώθηκε το Σάββατο 28/4 στο ινστιτούτο Παστέρ, έλαβαν μέρος πολλά μέλη συλλόγων ασθενών και όχι μόνο, που ενδιαφέρθηκαν να μάθουν για τα φάρμακα αυτά. Οι εισηγήσεις των ομιλητών κράτησαν σταθερό το ενδιαφέρον των παρεβρισκομένων, οι οποίοι δεν μειώθηκαν στο ελάχιστο ακόμη και μέχρι το τέλος της ημερίδας.

Ομιλητές ήταν γιατροί, εκπρόσωποι φορέων και της Πολιτείας, αλλά και εκπρόσωποι συλλόγων ασθενών που ενημέρωσαν τους παρισταμένους για το τι ακριβώς είναι τα βιο-ομοειδή φάρμακα, τι κυκλοφορία και τι απήχηση έχουν. Οι πολλές ερωτήσεις από την πλευρά των συμμετεχόντων έδειξαν πως στην Ελλάδα δεν υπάρχει ακόμη μεγάλη γνώση για τα εν λόγω φάρμακα.

Το ”Βήμα του Ασθενή” θα συνεχίσει την ενημερωτική του προσπάθεια απέναντι στους συλλόγους ασθενών, στοχεύοντας σε ολοένα και μεγαλύτερη πληροφόρηση για θέματα που αφορούν την Υγεία. Στην κατεύθυνση αυτή, οι ημερίδες ”Βήματα Ασθενών” θα είναι και πάλι κοντά σας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μέχρι τότε, καλή υγεία και πάνω απ΄όλα υπομονή.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ