Ημερίδα του ”Κρίκου Ζωής” για τα κληρονομικά μεταβολικά νοσήματα

Η 6η Ημερίδα του συλλόγου ”Κρίκος Ζωής” θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Απριλίου στο Ιωνικό Κέντρο στην Πλάκα με τίτλο «Κληρονομικά Μεταβολικά...

Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019, 12:08
Τροποποίηση: Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019, 10:32

Διαχειριστής

Συνημμένο αρχείο

Η 6η Ημερίδα του συλλόγου ”Κρίκος Ζωής” θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Απριλίου στο Ιωνικό Κέντρο στην Πλάκα με τίτλο «Κληρονομικά Μεταβολικά Νοσήματα: Διαφορετικές Αφετηρίες-Κοινοί Στόχοι»

Ο φετινός τίτλος αντικατοπτρίζει το γεγονός ότι ενώ τα κληρονομικά μεταβολικά νοσήματα (ΚΜΝ) καλύπτουν ευρύ φάσμα νοσημάτων με πολλές διαφορές μεταξύ τους υπάρχει κοινός παρανομαστής.

Είναι σπάνια νοσήματα και άγνωστα στους περισσότερους με συχνά ολέθρια αποτελέσματα. Κύρια προτεραιότητα αποτελεί η υπεύθυνη πληροφόρηση και ευαισθητοποίηση για τα ΚΜΝ ώστε να γίνουν γνωστά τα ιδιαίτερα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι πάσχοντες από ΚΜΝ.

Με στόχο πάντα την παροχή σύγχρονης επιστημονικής γνώσης αλλά και λύσεων για τα προβλήματα της καθημερινότητας επιλέχτηκε και φέτος μία ποικιλία θεμάτων που άπτονται των αναγκών των πασχόντων από κληρονομικά μεταβολικά νοσήματα.

Οι ομιλητές είναι έμπειροι και καταξιωμένοι στον κλάδο τους και η παρουσία τους αποτελεί εγγύηση για την εκπλήρωση των στόχων της Ημερίδας.

Η Ημερίδα θα αναμεταδίδεται ζωντανά - live streaming - την ημέρα και ώρες διεξαγωγής της.

Θα προσφερθεί ελαφρύ γεύμα που θα εμπεριέχει και εδέσματα χαμηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη σύμφωνα με την έμπειρη καθοδήγηση της κ. Σκαρπαλέζου.

Μετά την ημερίδα θα δοθεί ευκαιρία για συζήτηση και σύσφιγξη σχέσεων μεταξύ των μελών από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης της Ημερίδας.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της ημερίδας.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ