«Φέρτε τη Νευροϊνωμάτωση στο φως»

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών Φίλων Πασχόντων από Νευροϊνωμάτωση «Ζωή με NF» θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου...

Πέμπτη, 09 Μαΐου 2019, 11:06
Τροποποίηση: Πέμπτη, 09 Μαΐου 2019, 11:07

tired

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών Φίλων Πασχόντων από Νευροϊνωμάτωση
«Ζωή με NF» θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, Αμφιθέατρο «Αντώνη Τρίτση», στις 17 Μαϊου 2019 και ώρα 11.00 π.μ.

Η Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιείται για την ενημέρωση των δημοσιογράφων υγείας και των πολιτών εν όψει τις Παγκόσμιας Ημέρας για την Ευαισθητοποίηση και Ενημέρωση για τη Νευροϊνωμάτωση, μίας σπάνιας γενετικής διαταραχής που προσβάλλει άτομα όλων των πληθυσμιακών ομάδων και έχει πολλαπλές νευρολογικές, μυοσκελετικές, οφθαλμολογικές, ορθοπεδικές και δερματικές εκδηλώσεις, ενώ δημιουργεί προδιάθεση για την εμφάνιση νεοπλασιών.

Στο πλαίσιο εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας για την Ευαισθητοποίηση για τη Νόσο της Νευροϊνωμάτωσης διοργανώνεται σε πολλές χώρες τους κόσμου η διεθνής καμπάνια “Shine a light on NF”, στο πλαίσιο της οποίας ο ελληνικός Σύλλογος εκπροσωπώντας -ως ιδρυτικό μέλος- τον Πανευρωπαϊκό Σύλλογο «NF Patients United» που συστάθηκε το 2018 στο Παρίσι και που έχει την έδρα του στη Βιέννη θα προβεί σε φωτισμό μνημείων στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Κεντρικό σύνθημα : «Φέρτε τη Νευροϊνωμάτωση στο φως».

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ