“Γυναίκα - καρκίνος … και μετά?” - Ημερίδα του Κ.Ε.Φ.Ι. για την Ημέρα της Γυναίκας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών Κ.Ε.Φ.Ι. Αθηνών και η Ομάδα...

Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021, 11:53
Τροποποίηση: Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021, 11:54

Διαχειριστής

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών Κ.Ε.Φ.Ι. Αθηνών και η Ομάδα Γυναικολογικού Καρκίνου Εριφύλη του Κ.Ε.Φ.Ι. διοργανώνουν επιστημονική διαδικτυακή ημερίδα με τίτλο: “Γυναίκα καρκίνος … και μετά?”

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά τη Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021, 17:00-19:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά (livestreaming) μέσω της σελίδας του Συλλόγου στο Facebook, www.facebook.com/skkephi.

Οι γυναίκες έχουν να ανταποκριθούν σε πολλαπλούς ρόλους: εργαζόμενη, νοικοκυρά, μητέρα, γιαγιά, φροντιστής κλπ. προσπαθώντας να κρατήσουν ισορροπίες και πολύ συχνά βάζουν τον εαυτό τους και την υγεία τους σε τελευταία προτεραιότητα.

Έτσι, συχνά καθυστερούν να προγραμματίσουν τον τακτικό έλεγχο της υγείας τους, τη μαστογραφία και τον γυναικολογικό έλεγχο, ενώ παράλληλα αισθάνονται άγχος και πίεση λόγω της καθημερινότητας και αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία τους.

Σε μια εκδήλωση αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες, νέες και μεγαλύτερες, κορυφαίοι επαγγελματίες υγείας θα ενημερώσουν το κοινό για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της πρόληψης και της αντιμετώπισης του καρκίνου, αλλά και το κεφάλαιο μετά τη διάγνωση και τη θεραπεία, όπου μιλάμε για αποκατάσταση, επανένταξη στο κοινωνικό περιβάλλον και επαναφορά της ισορροπίας στο μέτωπο της υγείας και της σεξουαλικότητας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη των εταιρειών GlaxoSmithKlein, Roche Diagnostic, Roche Hellas.

Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης θα είναι ο τηλεοπτικός σταθμός STAR Kεντρικής Ελλάδας.

Σύνδεσμος εκδήλωσης: https://tinyurl.com/23p4wf5m
Εγγραφές: https://tinyurl.com/3u7y5bjs

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ