Εκδήλωση για τον παιδικό διαβήτη

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015
tired

Με αφορμή τη νέα σχολική χρονιά καθώς και τα πολλαπλά κρούσματα νεοδιαγνωσμένων παιδιών με διαβήτη, ο σύλλογος Πανελλήνια Ένωση Αγώνα κατά του Νεανικού Διαβήτη ”ΠΕΑΝΔ” αφουγκραζόμενος την ανάγκη για ενημέρωση και στήριξη, διοργανώνει ενημερωτική ομιλία με θέμα: «Προσαρμογή του μαθητή με διαβήτη στο σχολικό περιβάλλον».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 5.00 μμ στο ξενοδοχείο ”The GoldenAge of Athens”, στην οδό Μιχαλακοπούλου 57 (Στάση Μετρό Μέγαρο Μουσικής).
Η ομιλία αυτή αφορά τόσο τα νεοδιαγνωσμένα παιδιά ανεξαρτήτου τάξης φοίτησης όσο και παιδιά με προϋπάρχον διαβήτη που ξεκίνησαν το σχολείο, άλλαξαν σχολείο ή πέρασαν σε μεγαλύτερη βαθμίδα εκπαίδευσης (προνήπιο, νηπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο).

Περισσότερα http://www.peand.gr/

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Τα Παιδιά με διαβήτη αποζητούν από εμάς βοήθεια για να μην σταθεροποιηθεί το πρόβλημά τους. Μπορούμε να βοηθήσουμε με την ενημέρωση των γονέων για την νόσο και να ανακουφίουμε πολλά παιδιά με κάθε μέσον και τρόπο.

Ο ι περιπτώσεις παιδιών με νεανικό διαβήτη αυξάνονται αλματωδώς. Παρόμοιες εκδηλώσεις βοηθούν πολύ στην ενημέρωση για την ασθένεια. Μην τις χάνουμε!


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ