Όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο αν χρειαστεί τα ρούχα μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μέσο επίπλευσης και να μας διατηρήσουν στην επιφάνεια του νερού. Φυσικά θα χρειαστεί να το δοκιμάσετε κάποιες φορές..όμως αξίζει τον κόπο..άλλωστε με αυτόν τον τρόπο μπορεί να σωθεί η ζωή σας!!
Χρειάζεστε τζην παντελόνι και μπλούζα με μακρύ μανίκι...καλή επιτυχία!!

Μετατρέποντας το παντελόνι σε σωσίβιο

  1. Βγάζουμε το παντελόνι μέσα στο νερό και δένουμε κόμπους όσο χαμηλότερα μπορούμε το παντελόνι στις 2 άκρες.ώστε να έχουμε περισσότερο ωφέλιμο χώρο - Κουμπώνουμε το παντελόνι. 
  2. Τοποθετούμε τις παλάμες μας στην εσωτερική πλευρά του παντελονιού χρησιμοποιούμε τους αντίχειρες για να το κρατήσουμε και το φέρνουμε πίσω απο το κεφάλι μας.  
  3.  Με μία απότομη κάθετη κίνηση το φέρνουμε μπροστά και το βυθίζουμε ενώ ταυτόχρονα κλείνουμε το άνοιγμα του και το σφίγγουμε με τα χέρια μας. Το παντελόνι θα έχει γεμίσει με αέρα και μπορούμε να επιπλεύσουμε.  


Αν διαπιστώσουμε ότι έχουμε απώλεια αέρα ή ότι δεν το έχουμε φουσκώσει αρκετά μπορούμε να πάρουμε αναπνοή, να βυθιστούμε και να φουσκώσουμε το παντελόνι μας με το στόμα μέσα στο νερό.

Μπλούζα με μακρύ μανίκι
Ενώ φοράμε την μπλούζα, τη δένουμε κόμπο μπροστά απο την κοιλιά μας. Μαζεύουμε τα μανίκια μέσα στις παλάμες μας & τα κρατάμε σφιχτά. Φέρνουμε τα χέρια μας στη λαιμόκοψη της μπλούζας, παίρνουμε αναπνοή & φυσάμε μέσασε αυτήν, ενώ ταυτόχρονα κλείνουμε με τα χέρια το σημείο απ'όπου τροφοδοτούμε με αέρα την μπλούζα μας. Ο αέρας έχει μαζευτεί στην πλάτη μας & μας διατηρεί στην επιφάνεια.

Ανατροφοδοτούμε με αέρα όποτε χρειαστεί.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Συναγερμός ΠΟΥ για τη μετάδοση γρίπης των πτηνών σε ανθρώπους
Νέο τεστ ούρων ανιχνεύει τον καρκίνο της κεφαλής και του τραχήλου
Πασχαλινό Bazaar της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Alzheimer