Τα μαύρα στίγματα μπορεί να οδηγήσουν σε φραγμένους πόρους του δέρματος. Αντί να χρησιμοποιήσετε άλλες επώδυνες μεθόδους για να απαλλαγείτε από τα στίγματα, μπορείτε να δοκιμάσετε μερικές απλές θεραπείες στο σπίτι για να τα αφαιρέσετε. Αυτές οι απλές μέθοδοι θα σας βοηθήσουν να πετύχετε λαμπερό και καθαρό δέρμα ξανά. Αυτά τα διορθωτικά μέτρα είναι ανώδυνες μέθοδοι για να αφαιρέσετε τα μαύρα στίγματα σε αντίθεση με τις ταινίες για την περιοχή Τ. Επομένως, μην ανησυχείτε πια και διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τους εύκολους τρόπους αφαίρεσης των μαύρων στιγμάτων. Η τακτική πρακτική αυτών των θεραπειών ίσως τα καταργήσει.

Αφαιρέστε τα με ντομάτα

Η ντομάτα είναι το πιο συνηθισμένο συστατικό που θα βρείτε στην κουζίνα σας. Είναι γεμάτη  με ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αφαιρέσετε τα στίγματα επίσης. Πάρτε πολτό ντομάτας και εφαρμόστε στο δέρμα σας πριν πάτε για ύπνο. Πλύντε το πρόσωπό σας το πρωί καλά.

Αφαιρέστε τα με μαγειρική σόδα

Η μαγειρική σόδα είναι ένα άλλο συστατικό της κουζίνας που λειτουργεί καλά για το δέρμα. Για να αφαιρέσετε τα στίγματα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πάρετε μια κουταλιά σούπας μαγειρικής σόδας και δύο κουταλιές της σούπας νερό. Ανακατέψτε τα καλά για να φτιάξετε μια πάστα. Εφαρμόστε αυτό το μείγμα στην περιοχή που επηρεάζεται και κρατήστε το για τουλάχιστον 15 λεπτά. Αργότερα πλύντε καλά με χλιαρό νερό.

Αφαιρέστε τα στίγματα με ασπράδι αυγού

Το ασπράδι αυγού είναι ένα δημοφιλές ‘’φάρμακο’’ για να αφαιρέσετε τα στίγματα. Πάρτε ένα ασπράδι αυγού και ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι. Ανακατέψτε τα καλά και εφαρμόστε αυτό το μείγμα στην περιοχή. Αφήστε το μείγμα να στεγνώσει εντελώς. Αργότερα πλύντε καλά με νερό. Μπορείτε να κάνετε αυτή τη θεραπεία μία ή δύο φορές την εβδομάδα.

Αφαιρέστε τα μαύρα στίγματα με πράσινο τσάι

Τα οφέλη από το πράσινο τσάι είναι γνωστά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πράσινο τσάι για να αφαιρέσετε τα στίγματα. Αυτό θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε τις ακαθαρσίες και να καθαρίσετε καλά το δέρμα σας. Χτυπήστε στο μπλέντερ μερικά ξηρά φύλλα πράσινου τσαγιού και προσθέστε λίγο νερό. Φτιάξτε μια παχιά πάστα. Εφαρμόστε για περίπου 15-20 λεπτά. Αργότερα πλύντε καλά με χλιαρό νερό.

t

Το έλαιο καρύδας βοηθά στην αφαίρεση των συσσωρευμένων νεκρών κυττάρων του δέρματος και των ακαθαρσιών εύκολα από το δέρμα. Πάρτε λίγο λάδι καρύδας και κάντε καλό μασάζ στο δέρμα. Αφήστε το για λίγο, ώστε το δέρμα να απορροφήσει σωστά την υγρασία. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτή τη θεραπεία κάθε μέρα πριν κοιμηθείτε.