Οι παραδοσιακές όψεις πορσελάνης είναι φλούδες πορσελάνης πάχους 0,5 μέχρι και 1 χιλιοστού, που συγκολλούνται στην πρόσθια ΜΟΝΟ επιφάνεια των δοντιών και χαρίζουν όμορφα χαμόγελα. Αντίστοιχα πρέπει να αφαιρεθεί ένα πολύ λεπτό στρώμα δοντιού, όσο το νύχι μας, για να αφεθεί χώρος για την πορσελάνη.

Θέλετε ένα καινούργιο λαμπερό χαμόγελο αλλά δεν σας αρέσει καθόλου η ιδέα, να τροχιστούν τα δόντια σας;

Οι νέες όψεις πορσελάνης έρχονται δυναμικά να προστεθούν στα πιο σύγχρονα όπλα της αισθητικής οδοντιατρικής.

Πρόκειται για πολύ λεπτή πορσελάνη σαν φακός επαφής. (ultrathin veneers)

Τα δόντια τροχίζονται ελάχιστα ή και καθόλου. (minimal prep and non prep veneers).

Αν και έχουν τόσο λεπτό πάχος διαθέτουν απίστευτη αντοχή.

Ένας λευκός πυρήνας πορσελάνης και συγκεκριμένα διπυριτικού λιθίου, δίνει τη δύναμη στην όψη και στη συνέχεια επενδύεται από πολύ λεπτή φλούδα πορσελάνης που μιμείται τέλεια τις οπτικές ιδιότητες του δοντιού.

Οι πολύ λεπτές όψεις μπορούν να αλλάξουν το χρώμα των δοντιών μας μέχρι και 5 τόνους, να γεμίσουν διαστήματα, δόντια προς τα μέσα, κοντά δόντια, μικρά δόντια.

Επίσης όταν ένα χαμόγελο αλλάζει με όψεις πορσελάνης, μπορούμε να κάνουμε συνδυασμό παραδοσιακών όψεων σε δόντια που χρειάζονται τρόχισμα- λίγο πιο πεταχτά ή πιο σκούρα, με όψεις που απαιτούν ελάχιστη ή καθόλου προετοιμασία στο δόντι.

Μέσα από τη λεπτή όψη περνά το φως, έτσι το τελικό αποτέλεσμα είναι ακόμα πιο φυσικό.

Μέγιστη αντοχή με εκπληκτικά όμορφα χαμόγελα

Η τεχνολογία της συγκόλλησης με το δόντι είναι τέτοια που όσο λιγότερο σμάλτο-αδαμαντινη αφαιρείται, τόσο καλύτερα συγκολλούνται με το δόντι και γίνονται ένα με αυτό.

Δεν σπάνε, γίνονται ένα με το δόντι, κρατάνε για 10-15 χρόνια.

Δεν χρωματίζονται ούτε με τσιγάρο, ούτε με καφέ, είναι σκληρότερα από την αδαμαντίνη, δεν σπάνε.

Απίστευτο και όμως αληθινό!!

Χρειάζονται 2 ραντεβού, προετοιμάζουμε τα δόντια, παίρνουμε αποτύπωμα, στέλνεται στο εργαστήριο, στο δεύτερο ραντεβού, γίνεται συγκόλληση, ένα με το δόντι, συγκολλούνται στο δόντι λεπτές φλούδες πορσελάνης.