Φαίνεται ότι όλοι μιλούν για την κοσμητική θεραπεία με ΒΟΤΟΧ, την εξαιρετικά αποτελεσματική, μη χειρουργική διαδικασία η οποία μειώνει δραματικά την πιο σκληρή ρυτίδα έκφρασης μέσα σε 7 μέρες και διαρκεί για 4-6 μήνες. Μάθετε τις λεπτομέρειες για την θεραπεία αυτή πριν αποφασίσετε αν είστε καλός υποψήφιος.

Τι είναι το ΒΟΤΟΧ;
Το ΒΟΤΟΧ είναι μια απλή, μη χειρουργική φαρμακευτική διαδικασία αντιμετώπισης και λείανσης των ρυτίδων έκφρασης του μεσόφρυου, του μετώπου και των ματιών. Μια δεκάλεπτη θεραπεία, με απλές λεπτές ενέσεις, ακινητοποιεί τους μύες που προκαλούν τις ρυτίδες αυτές.

Η ακινητοποίηση αυτή παραμένει για 4-6 μήνες. To ΒΟΤΟΧ χρησιμοποιείται ως η μόνη θεραπεία για ορισμένες παθήσεις όπως είναι ο βλεφαρόσπασμος, το σπαστικό ρεβόκρανο κ.α. και η αισθητική εφαρμογή του είναι μια από τις ενδείξεις.

Τι δεν είναι το ΒΟΤΟΧ;
Το ΒΟΤΟΧ δεν είναι μαγικό. Είναι ένα φάρμακο (ειδικά επεξεργασμένη πρωτείνη) αποτέλεσμα χρόνιας έρευνας και δοκιμών, που παρασκευάζεται από μια από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες του κόσμου την Allergan.

Το ΒΟΤΟΧ δεν θα αλλάξει ριζικά την εμφάνισή σας, δεν θα σας κάνει να φαίνεστε 20 χρόνια μικρότεροι ενώ η δράση είναι τοπική και η απορρόφηση δεν είναι συστηματική. Η θεραπεία με ΒΟΤΟΧ δεν είναι μόνιμη, το αποτέλεσμα είναι αναστρέψιμο και αν κάποιος θέλει να παραμείνει το αποτέλεσμα, τότε θα πρέπει να επαναλαμβάνει την θεραπεία κάθε 4-6 μήνες.

Ποιοι μπορούν να υποβληθούν στην κοσμητική θεραπεία με ΒΟΤΟΧ;
Αν είστε από 18 ετών ως 70 και κάνετε ότι μπορείτε για να φαίνεστε πιο όμορφοι τότε το ΒΟΤΟΧ μπορεί να κάνει για εσάς. Αν επιθυμείτε να μην φαίνονται πια οι βαθιές ρυτίδες έκφρασης στο μέτωπο, στο μεσόφρυο και στο "πόδι της χήνας" τότε το ΒΟΤΟΧ θα σας βοηθήσει να το επιτύχετε με πολύ καλά αποτελέσματα.

Κάθε άνδρας ή γυναίκα που ενδιαφέρεται για την εμφάνισή του μπορεί να κάνει ΒΟΤΟΧ. Χιλιάδες άνθρωποι, κάθε είδους επαγγελματίες και όχι μόνο μοντέλα ή ηθοποιοί κάνουν θεραπεία με ΒΟΤΟΧ με σκοπό να φαίνονται ομορφότεροι και να αισθάνονται καλύτερα με τον εαυτό τους.

Τι να περιμένετε από το ΒΟΤΟΧ;
Θα σας ενημερώσουμε που ακριβώς θα γίνουν οι λεπτές ενέσεις με σκοπό τα καλύτερα αποτελέσματα. Δεν χρειάζεται αναισθησία καθώς οι βελόνες είναι πολύ λεπτές και μικρές, ωστόσο για μεγαλύτερη άνεση μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια τοπική αναισθητική κρέμα.

Η όλη διαδικασία διαρκεί 10 λεπτά. Η ενόχληση είναι μηδαμινή και σύντομη - πολλοί ασθενείς την χαρακτηρίζουν ως ένα τσίμπημα κουνουπιού. Είναι σπάνιο να εμφανίσετε ανεπιθύμητες ενέργειες από τις ενέσεις. Μπορείτε να αναλάβετε τι δραστηριότητές σας αμέσως.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα δείτε μια σταδιακή και σημαντική βελτίωση στις ρυτίδες έκφρασης που ολοκληρώνεται σε μια εβδομάδα και κρατά για 4-6 μήνες. Το ΒΟΤΟΧ ακινητοποιεί τους μύες που οι συνεχείς συσπάσεις τους δημιουργούν ρυτίδες.

Ετσι, μετά την θεραπεία μπορείτε να γελάτε ή να συνοφρυώνεστε χωρίς οι ρυτίδες αυτές να γίνονται εμφανείς. Το ΒΟΤΟΧ είναι η μόνη θεραπεία που δρα στην αιτία των ρυτίδων που είναι οι συσπάσεις των μυών κατά την έκφραση. Κατά συνέπεια, κάποιος που υποβάλλεται για μια συγκεκριμένη περίοδο σε θεραπεία με ΒΟΤΟΧ, καθυστερεί την εμφάνιση ή επιδείνωση των ρυτίδων για όσο χρόνο λειτουργεί το ΒΟΤΟΧ.

Το ΒΟΤΟΧ "παγώνει" τον χρόνο, δρώντας προληπτικά στις ρυτίδες έκφρασης!

Πως δρα ακριβώς το ΒΟΤΟΧ;
Το ΒΟΤΟΧ είναι μια φυσική, επεξεργασμένη πρωτείνη που παράγεται από το βακτήριο Clostridium Botulinum. Πολύ μικρές δόσεις του φαρμάκου χορηγούνται στον μυ, αναστέλλοντας την μετάδοση του νευρικού ερεθίσματος και έτσι ο μυς ακινητοποιείται και δεν κάνει σύσπαση.

Τα αποτελέσματα της ένεσης είναι τοπικά, παραμένουν για 4-6 μήνες και το φάρμακο δεν απορροφάται από το οργανισμό. Το αποτέλεσμα δεν είναι μόνιμο αλλά αναστρέψιμο και οι ρυτίδες επανέρχονται στην προηγούμενη κατάστασή τους πριν από την θεραπεία.

Για το λόγο αυτό η θεραπεία επαναλαμβάνεται αν θέλουμε να διατηρήσουμε το αποτέλεσμα.

Υπάρχουν παρενέργειες του φαρμάκου;
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του ΒΟΤΟΧ είναι ότι είναι αναστρέψιμο. Ετσι και οι σπάνιες ανεπιθύμητες ενέργειες είναι πάντα αναστρέψιμες. Αυτές μπορούν να είναι ζάλη και πονοκέφαλος για 24 ώρες (από τις ενέσεις και όχι από το φάρμακο) και ελαφρά πτώση του άνω βλεφάρου για λίγες μέρες (αντιμετωπίσιμη με κολλύριο).

Η πιθανότητα τοπικής αλλεργικής αντίδρασης στο φάρμακο είναι εξαιρετικά χαμηλή. Ωστόσο, όλα αυτά είναι σπάνια και αν εμφανιστούν διαρκούν λίγο. Η κοσμητική θεραπεία με ΒΟΤΟΧ θεωρείται από τις πιο ασφαλείς μεθόδους κοσμητικής ιατρικής.

Το ΒΟΤΟΧ είναι ιδανικό και για εσάς...
Μια ασφαλής θεραπεία για όλους εσάς που προσέχετε την εμφάνισή σας. Αποτελεί ιδανική θεραπεία και σε συνδυασμό με άλλες αισθητικές παρεμβάσεις, για καλύτερα αποτελέσματα.

Κλινικές μελέτες έδειξαν ότι η συνεχής εφαρμογή της θεραπείας, παρατείνει τα αποτελέσματα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Με δύο ή τρεις δεκάλεπτες επισκέψεις ετησίως, διατηρείτε το αποτέλεσμα όλο το χρόνο, δρώντας τόσο προληπτικά όσο και θεραπευτικά στις ρυτίδες έκφρασης.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πόσα κιλά μπορούμε να χάσουμε σε έναν μήνα με ασφάλεια
Θανατηφόρα βακτήρια διψούν για ανθρώπινο αίμα
Οι επιπλοκές στην εγκυμοσύνη είναι πιθανόν να αυξάνουν τους κινδύνους υγείας για δεκαετίες [μελέτη]