Πλησιάζουν οι πιο λαμπερές, φωτεινές και χαρούμενες για όλους γιορτές του χρόνου!

Όλοι γινόμαστε πιο αισιόδοξοι, πιο χαρούμενοι και αποζητάμε όπως τα παιδιά το όνειρο, τη μαγεία και γιατί όχι, την ομορφιά. Αυτή την εποχή του χρόνου έως και την τελευταία ημέρα άνδρες και γυναίκες αναζητούσαν από τον πλαστικό χειρουργό τους να "ρίξει" λίγη χρυσόσκονη και να καλυτερέψει την εμφάνισή τους, κυρίως στο πρόσωπο και στο λαιμό.

Ανάλογα βέβαια με τα προβλήματα που παρουσιάζει το κάθε δέρμα, υπάρχουν θεραπείες προσώπου μη επεμβατικές που δίνουν λάμψη και σφριγηλότητα ,αναζωογονόντας τους ιστούς σε μία ή περισσότερες συνεδρίες.
Βεβαίως οι μη επεμβατικές θεραπείες μπορούν να κάνουν θαύματα για την εικόνα του προσώπου μας, ιδιαίτερα όταν είναι συστηματικές κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε δέρματος.

Οι "γρήγορες" και αποδοτικές συνεδρίες πριν από κάποιο γεγονός, όπως γιορτές κ.λ.π αναφέρονται σε βαθύ καθαρισμό του δέρματος, peeling ελαφρό με οξέα, βαθύτερο με diamonds.

Πολλές φορές γίνονται ενέσιμες θεραπείες, όπως η μεσοθεραπεία και η αυτόλογη μεσοθεραπεία.
Χρησιμοποιούνται laser φωτο ανάπλασης, IPL κ.λ.π, όπως και ραδιοσυχνότητες.

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί άμεσα να επανέλθει στις δραστηριότητές του και η μικρή κοκκινίλα που παρουσιάζεται υποχωρεί γρήγορα. Το δέρμα αποκτά σφριγηλή και λαμπερή όψη δίνοντας τέλος στη μουντή και κουρασμένη του εικόνα.

Στις συγκεκριμένες θεραπείες πολλές φορές γίνεται ανάπλαση με μικροκρυστάλλους. Είναι μια θεραπεία για πολύ καλό καθαρισμό του δέρματος και αναζωογόνηση σε βάθος για λάμψη της επιδερμίδας.
Επιτυγχάνεται με τη μηχανική αποκόλληση των νεκρών κυττάρων, προσφέροντας απαλότητα στην επιδερμίδα και βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος. Βεβαίως και αυτή η θεραπεία όπως και άλλες, ενεργοποιεί τους ινοβλάστες για παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης.

Άλλη θεραπεία που γίνεται είναι η ανανέωση κυττάρων (bio stimulation by laser ).Είναι μια καινοτόμος anti-aging θεραπεία δέρματος προσώπου, λαιμού, ντεκολτέ ή αλλου σημείου.
Με ειδικού τύπου laser (soft) επιτυγχάνεται η ομοιόμορφη κατανομή υαλουρονικού οξέος, σε ποσότητα ικανή, όση χρειάζεται το δέρμα, χωρίς βελόνες και χωρίς να είναι κάνω σε επαφή με αυτό. Η θεραπεία διαρκεί περίπου μιάμιση ώρα. Τα αποτελέσματα είναι εμφανέστατα από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Το βασικό πρωτόκολλο είναι 4 συνεδρίες μέσα σε διάστημα 10 ημερών και επαναλαμβάνονται 3 συνεδρίες μετά από 10 ημέρες.

Άλλες λύσεις για ένα λαμπερό πρόσωπο είναι και οι ενέσιμες συνεδρίες με Botox- Dysport.
Με μικρά ενεσάκια εγχύεται το υλικό στο μέτωπο, στο μεσόφρυο, γύρω από τα μάτια, στο περίγραμμα του προσώπου και στο λαιμό.

Τα υλικά αυτά "διορθώνουν" τις ρυτίδες έκφρασης και κάνουν σύσφιξη στο οβάλ του προσώπου και του λαιμού. Κάποιες φορές χρησιμοποιείται και τοπική αναισθητική κρέμα. Τα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται στα πρώτα 24ωρα και διαρκούν 6-8 μήνες αναλόγως την ηλικία, το πρόβλημα κ.ο.κ.

Η συνεχής εφαρμογή της θεραπείας παρατείνει τα αποτελέσματα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Σε ρυτίδες, όπου υπάρχει "έλλειμα" ιστού, γίνονται ενέσιμα υλικά όπως τα υαλουρονικά οξέα. Με ή δίχως αναισθητική κρέμα γίνονται μικρά τσιμπηματάκια και γεμίζουν ρυτίδες μικρότερες ή μεγαλύτερες. Έτσι ενισχύεται το δέρμα και το πρόσωπο γίνεται πιο φρέσκο και νεανικό.
Η διαδικασία είναι απλή και τα αποτελέσματα διαρκούν από 8-10 μήνες.
Πολλές γυναίκες τέτοιες ημέρες θέλουν να κάνουν λίγο πιο έντονα τα χείλη τους επίσης. Τοποθετείται λοιπόν υαλουρονικού για να δημιουργηθεί καλύτερο σχήμα, όγκος ή περίγραμμα.

Άλλη μια νέα υπέρ ενισχυμένη μικρομοριακή θεραπεία (triaction therapy) βοηθά αυτές τις ημέρες επίσης να νιώσουμε και να είμαστε πραγματικά πιο λαμπεροί. Βασίζεται σε τρείς φάσεις. Ενυδάτωση- αντιγήρανση και σύσφιξη. Όλα αυτά γίνονται με τη βοήθεια των RF.

Πάρα πολλές φορές αυτές τις εορταστικές ημέρες οι περισσότεροι επισκέπτονται έστω και 1-2 φορές το λιγότερο τον πλαστικό τους χειρουργό, για να τον συμβουλευτούν και αναλόγως να δώσουν μια ανανέωση και λάμψη στο πρόσωπό τους. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο ιατρός τους χρησιμοποιεί διάφορες και διαφορετικές τεχνικές (laser, RF, ενέσιμα κ.λ.π) σε μία συνεδρία και πραγματικά "μαγικά" γυρίζει τον χρόνο πίσω δίδοντας πραγματική ανανέωση και λάμψη στο πρόσωπο και στην ψυχή του ενδιαφερόμενου.

Είναι γεγονός λοιπόν, πως μπορούμε να κάνουμε έστω μία επίσκεψη και να έχουμε άμεσα αποτελέσματα πριν τις γιορτές τα οποία θα μας αποζημιώσουν και θα παραμείνουν αρκετό χρονικό διάστημα δικαιώνοντάς μας για αυτό το δώρο που αποφασίσαμε να κάνουμε στον εαυτό μας.

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο