Διατροφή

Κρέας και θαλασσινά: Κανόνες ασφάλειας

Το ωμό κρέας και τα θαλασσινά είναι τροφές που μπορούν πολύ εύκολα να χαλάσουν, αν δεν είμαστε προσεκτικοί. Όσα πρέπει να γνωρίζετε.


Παρασκευή, 08 Απριλίου 2022, 17:47

Θοδωρής Διάκος
Συντάκτης - Δημοσιογράφος

Τα ζωικά προϊόντα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα - ιδιαίτερα όταν μιλάμε για ωμό κρέας ή θαλασσινά. Χρειάζονται πολύ συγκεκριμένη φροντίδα και τρόπο αποθήκευσης και μαγειρικής για να εξασφαλίσουμε ότι θα αποφύγουμε τα βακτήρια που μπορούν να αναπτυχθούν πάνω τους. Όλα όμως έχουν να κάνουν με το τι κρέας έχουμε μπροστά μας. Ας δούμε τα πράγματα λίγο πιο αναλυτικά.

Αρχικά, όταν πάμε να αγοράσουμε κρέας, τι πρέπει να προσέχουμε;

Κατά την προετοιμασία και το μαγείρεμα..

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων