Διατροφή

7 + 1 κανόνες για ασφαλή γεύματα το καλοκαίρι

Οι τροφικές δηλητηριάσεις μπορούν να αποφευχθούν σε μεγάλο ποσοστό εάν ακολουθεί κάποιος τους βασικούς κανόνες για την ασφάλεια των τροφίμων.


Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2016

Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, κυρίως λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας, που βοηθά τη γρήγορη αλλοίωση των τροφίμων, υπάρχει κίνδυνος εκδήλωσης ασθενειών, από τροφοδηλητηριάσεις.

Η κύρια αιτία των τροφικών δηλητηριάσεων όμως αφορά τους καταναλωτές και όχι το φαγητό τους, για αυτό και μπορούν να αποφευχθούν σε μεγάλο ποσοστό εάν ακολουθεί κάποιος τους βασικούς κανόνες για την ασφάλεια των τροφίμων.

Αυτοί είναι οι βασικοί κανόνες για να αποφύγετε δυσάρεστες καλοκαιρινές περιπέτειες:

premium.paratiritis


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων